Există locuri unde ne întoarcem cu plăcere. Iar și iar.

Designul interior.

Caracterul impunător al modelului Tiguan este subliniat la interior de materialele de calitate prelucrate cu precizie. Atrage atenţia conceptul de design de ansamblu, caracterizat de claritate şi o structură ordonată, nu doar la bordul orientat spre şofer. În faţă şi în spate, pasagerii se bucură de mult spaţiu la picioare. Toate cele trei linii de echipare includ inserţii decorative atractive. Scaunele liniei Trendline sunt tapiţate cu materialul textil Microdots, scaunele liniei Comfortline cu materialul textil Rhombus, iar la Highline, impresionează materialul din microfibră ArtVelours. Opţional puteţi comanda și tapiţeria de piele ecologică Vienna începând cu linia de echipare Comfortline.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen