Există locuri unde ne întoarcem cu plăcere. Iar și iar.

Designul interior.

Caracterul impunător al modelului Tiguan este subliniat la interior de materialele de calitate prelucrate cu precizie. Atrage atenţia conceptul de design de ansamblu, caracterizat de claritate şi o structură ordonată, nu doar la bordul orientat spre şofer. În faţă şi în spate, pasagerii se bucură de mult spaţiu la picioare. Toate cele trei linii de echipare includ inserţii decorative atractive. Scaunele liniei Trendline sunt tapiţate cu materialul textil Microdots, scaunele liniei Comfortline cu materialul textil Rhombus, iar la Highline, impresionează materialul din microfibră ArtVelours. Opţional puteţi comanda și tapiţeria de piele ecologică Vienna începând cu linia de echipare Comfortline.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen