Linii de echipare

Individualitate într-un costum pe comandă

Touareg impresionează printr-o echipare standard cuprinzătoare. La liniile Elegance și R-Line profiți suplimentar de următoarele echipări:

 Elegance

Dacă alegi linia de echipare Elegance, mașina ta Touareg strălucește cu o semnătură luminoasă elegantă în față, cu farurile HD Matrix, iar în spate cu lămpile expresive 3D cu leduri, precum și cu un logo iluminat. La interior, pachetul piele/piele ecologică "Vienna", pragurile față din inox, un decor din lemn sau aluminiu, la alegere și iluminarea ambientală albă oferă accente inovatoare.

R-Line

Dacă alegi linia de echipare "R-Line", mașina ta Touareg va avea un caracter și mai sportiv, printre altele cu jantele din aliaj ușor de 19 inch "Coventry", bara de protecție cu styling "R", pedale din inox și praguri față cu logo "R-Line". Și pentru o experiență și mai bună la volan, este disponibil la bord, de exemplu, volanul multifuncțional îmbrăcat în piele, cu padele.

Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual din Romania. Sunt ilustrate parțial echipări speciale disponibile cu costuri suplimentare. Prețurile sunt neoblig., non-cart., orientative, incl. , 19% TVA., costuri de transport și luându-se în considerare adaosul resp. reducerea NoVA cf. § 6 NoVAG. Pentru ca textele să poată fi mai ușor de înțeles , am ales ori forma masculină, ori forma feminină a cuvintelor referitoare la persoane. Aceasta nu implică în niciun caz discriminarea sexului opus. Mulțumim pentru înțelegere.

Valorile indicate pentru consum și emisii au fost stabilite conform procedurilor legale de măsurare (Regulamentul (CE) 715/2007 în versiunea actuală în vigoare) în cadrul omologării de tip a autovehiculului, pe baza procedurii de verificare WLTP. Datele nu se referă la un anumit autovehicul și nu sunt o componentă a ofertei, ci servesc exclusiv la comparația diferitelor tipuri de autovehicule. Consumul și emisiile de CO2 ale unui autovehicul nu depind numai de utilizarea eficientă a combustibilului/electricității de către autovehicul, ci sunt influențate și de comportamentul de conducere, distanța parcursă și alți factori non-tehnici. Valori de consum, emisii de CO2 și autonomii diferite pot apărea din cauza echipărilor suplimentare și accesoriilor (de ex. anvelope, cuplă de remorcă, suport portbagaj de plafon etc.), precum și a stilului de conducere, vitezei, utilizării consumatorilor pentru confort/consumatorilor auxiliari, temperaturii exterioare, numărului de pasageri, încărcării suplimentare, alegerii profilului de deplasare, topografiei și multor altor factori. Acești factori influențează parametrii relevanți ai autovehiculului, ca de ex. greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica. Taxa pe consumul standard de combustibil (NoVA), precum și compensațiile nemonetare se calculează în funcție de emisiile de CO2 în g/km.  

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Touareg

Noul Touareg

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen