Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Touareg

Noul Touareg

Sportiv, nobil, elegant. Modelul Touareg.

O privire este suficientă pentru a ști: acesta este un SUV premium cu caracter. Însă Touareg nu întruchipează numai simbioza între o formă perfectă și o echipare de lux - ci convinge și prin utilitatea pentru folosirea cotidiană, pe care o vei adora. Și dacă alegi modelul Touareg eHybrid1, ai certitudinea că vei călători cu o tehnologie de propulsie inovatoare.

Start Video

Detaliile noului Touareg

Galerie


Conectivitate

Conexiunea digitală cu noul tău Touareg

Ofertele de conectivitate de la Volkswagen îți oferă mai mult confort și divertisment. Conectarea Touareg-ului tău la internet și cu smartphone-ul te ajută să ajungi mai relaxat la destinație - tu trebuie doar să conduci.

Configurează noul tău Touareg

În funcție de dorințele și nevoile tale, îți poți configura autovehiculul ideal. Alege aici în primul pas linia de echipare, vopseaua și jantele. În pasul al doilea, îți poți echipa noul Touareg cu interiorul, elementele de design, sistemele de asistență și accesoriile potrivite.

Transformă astfel modelul Touareg în modelul tău Touareg.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen