O singură privire. Toate informațiile importante.

Head-up-Display în noul Tiguan

   

Privești simultan atât informațiile importante, cât și șoseaua: acesta este marele avantaj al Head-up-Displayului opțional. O parte a parbrizului se transformă în suprafață de proiecție, pentru a afișa viteza, mesajele sistemelor de asistență pentru șofer sau indicațiile sistemului de navigație. Proiecția este ușor lizibilă chiar și în condiții de lumină din față sau carosabil acoperit cu zăpadă. Iar dacă la un moment dat nu ai nevoie de afișaj, îl poți opri parțial sau complet.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Tiguan

Descoperă acum noul Tiguan.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen