Divertisment pe banda de viteză

Aplicația In-Car Amazon Alexa în noul Tiguan

   

Amazon Alexa1 este disponibilă acum și la bordul unui Volkswagen. Pentru tine, asta înseamnă că poți utiliza Alexa la fel ca acasă și în modelul tău Tiguan. Prin urmare, Alexa îți poate oferi asistență chiar și atunci când ești pe drum, de exemplu la planificarea unor evenimente sau la întocmirea listei de cumpărături. Nu îți poți scoate din minte o anumită melodie? Atunci roag-o pe Alexa să redea melodia respectivă din Amazon Music. Nu trebuie decât să descarci Alexa ca aplicație In-Car gratuită din Shop în modelul tău Tiguan.

Numai în combinație cu radio "Ready 2 Discover" și sistemele de navigație "Discover Media" și "Discover Pro".

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Tiguan

Descoperă acum noul Tiguan.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen