Activarea funcțiilor retroactiv

We Upgrade

Personalizare ulterioară: numeroase funcții de la bordul noului Taigo nu sunt încă pregătite pentru actualizare, însă în multe cazuri se pretează și pentru activare ulterioară - ca funcții 'We Upgrade'1). Aceasta înseamnă că unele servicii, în funcție de echipare, cum ar fi navigația pentru radioul Ready 2 Discover, App‑Connect2) (pentru integrarea aplicațiilor pentru smartphone) - de asemenea wireless pentru Apple CarPlay™ și Google Android Auto™ - și comanda vocală pot fi activate ulterior, pe viitor. 

Mai multe despre We Upgrade

1. Pentru a achiziționa produsele We Upgrade aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID, un contract We Connect valabil și identificările de utilizator principal, adică linkul dintre contul dumneavoastră de utilizator și respectivul autovehicul. De asemenea, autovehiculul dumneavoastră trebuie să dispună de funcțiile tehnice și echiparea hardware necesare pentru respectivele produse. Produsele We Upgrade disponibile pentru un autovehicul specific pot fi vizualizate de către utilizatorul principal în Magazinul In-Car din sistemul infotainment la adresa shop.volkswagen-we.com. Produsele contra cost pot fi achiziționate atât din Magazinul In-Car, cât și din magazinul online We Connect, utilizând modalitățile de plată disponibile prezentate acolo. Funcțiile We Upgrade achiziționate și activate rămân în autovehicul, pot fi utilizate de toți șoferii și nu pot fi transferate către alte autovehicule.

2. App‑Connect include tehnologiile Apple CarPlay™, Android Auto™ și MirrorLink®. Pentru a evita distragerea atenției, numai aplicațiile certificate pot fi pornite în timpul călătoriei. În acest context, vă rugăm să aveți în vedere și faptul că unele aplicații nu sunt disponibile pentru toate trei tehnologiile și că disponibilitatea acestor tehnologii poate varia de la țară la țară. Informații cu privire la compatibilitatea smartphone-urilor pot fi găsite pentru Apple CarPlay™ la adresa https://apple.com/de/ios/carplay/, pentru Android Auto™ la adresa https://android.com/intl/de_de/auto/ și pentru MirrorLink® la adresa https://mirrorlink.com/.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Taigo

Noul Taigo

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen