Vă menține pe traiectorie. Și pe ceilalți la distanță.

IQ.DRIVE Travel Assist

Dacă optați pentru sistemul IQ.DRIVE Travel Assist1),2), disponibil începând cu linia de echipare Life, modelul Taigo dispune de un volan capacitiv: datorită suprafeței sale tactile, acesta poate detecta automat dacă aveți sau nu, la propriu, autovehiculul "în mâini sigure" în orice moment:

  • Pe autostrăzi și drumuri principale bine dezvoltate, în special, IQ.DRIVE poate păstra pentru dumneavoastră banda de circulație și viteza și poate ține cont de distanța față de traficul din față1)3) 
  • În combinație cu cutia de viteze cu ambreiaj dublu (DSG), vă puteți relaxa atunci când vă luptați cu aglomerația și traficul bară la bară.

1. Parte a pachetului opțional IQ.DRIVE.

2. În cadrul limitelor sistemului. Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să anuleze sistemul de asistență și nu este exonerat de responsabilitatea de asigura conducerea sigură a autovehiculului.

3. IQ.DRIVE este disponibil numai în combinație cu cutia de viteze cu ambreiaj dublu DSG.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Taigo

Noul Taigo

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen