Puterea vine din interior

T-Roc

Interiorul modelului T-Roc vă întâmpină cu echipamente de înaltă calitate. O planșă de bord suplu, cu cusături decorative sporește senzația de înaltă calitate a postului de conducere digitalizat. Butoanele clasice au fost înlocuite aici cu suprafețe moderne, tactile - la fel ca și pe volanul sport multifuncțional, standard pentru linia de echipare R-Line. Și scaunele se încadrează în noua calitate a interiorului: de exemplu, pentru linia de echipare Style, cu huse de înaltă calitate și estetică atrăgătoare, din Artvelours. Dacă doriți și mai mult confort, alegeți scaunele nou proiectate din piele, cu reglare electrică pe 14 direcții și încălzire.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen