Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Mediu și tehnică Informații tehnice

Informaţii tehnice

În literatura de reparaţie sunt indicate etapele pentru efectuarea lucrărilor şi sunt prezentate planurile electrice cu indicarea legăturilor şi a conexiunilor electrice.

Pentru lucrările respective sunt indicate sculele şi dispozitivele corespunzătoare.

Literatura este pusă la dispoziţia dumneavoastră de către Volkswagen AG, prin internet, portalul erWin (Reparaţii electronice şi informaţii atelier). Puteţi comanda astfel, într-o modalitate comodă şi la preţ interesant, acea parte de literatură care vă este necesară pentru un anumit autovehicul.

Pentru mai multe informații și pentru a afla modalitatea de a accesa portalul erWIN, aşteptăm solicitarea dumneavoastră, aici

Scule

Scule în literatura de reparație sunt indicate prin codul aferent sculele și dispozitivele necesare în fiecare dintre etapele de lucru. Descrierile detaliate referitoare la fiecare dintre scule se găsesc cu ajutorul codului respectiv, prin erWin, la "workshop equipment".

Puteți comanda sculele, pe baza codurilor, la cel mai apropiat Dealer din zona dumneavoastră.

Școlarizare

Consilierea clienților, precum și reparația și întreținerea profesionistă a autovehiculelor din Volkswagen AG impun specializarea și perfecționarea continuă a angajaților pentru a menține un nivel înalt de profesionalism și pregătire în rețeaua de service Volkswagen. 

Mai multe informații găsiți pe pagina erWin

Asistență online

Cu ajutorul GeKo si SVM (Software Versions Management) poți efectua conectarea on-line a aparatului tău de diagnoză la serverul central al Volkswagen AG extinzând astfel capacitatea de lucru a aparatului tău de diagnoză.

Ce anume reprezintă GeKo?
GeKo (protecție securitate și protecție componente) este o funcție, care poate fi utilizată prin conectarea on-line, cu ajutorul testerului de diagnoză și care face posibilă adaptarea componentelor sistemului de imobilizare (de ex. tabloul de instrumente, calculatorul motor), a cheilor și a sistemului de protecție a componentelor (instalație climatizare, sistem navigație etc.) la autovehicul.

Ce anume reprezintă SVM?
SVM (Software Versionsmanagement) este o altă funcție care poate fi activată prin conectarea on-line cu ajutorul testerului. Prin această funcție se asigură programarea și montarea corespunzătoare a calculatoarelor. Funcția oferă de asemenea asistență la implementarea codurilor de calculatoare.

Cum poți utiliza funcțiile GeKo / SVM?
Trebuie să dispui de un aparat de diagnoză. Informații mai detaliate și indicații privind modalitatea de a face comandă se găsesc în erWin, în secțiunea Workshop Equipment. Pentru conectarea on-line, trebuie îndeplinite anumite premise tehnice. De asemenea ai nevoie de o parolă de acces. Accesul se realizează pe linii private.

Mai multe informații găsiți pe pagina erWin

Dorești să devii Service Autorizat Volkswagen?

Așteptăm cererea ta la adresa:

PORSCHE ROMÂNIA SRL

Bulevardul Pipera Nr. 2,

Clădirea ''Porsche''

077190 Voluntari, Județ Ilfov

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen