Polo Liniştitor de sigur şi inovator.

Cu siguranţă, ştie cum să impresioneze.

La bordul unui Polo nimic nu vă va tulbură prea repede. Pentru că are mai mulţi asistenţi la bord ca niciodată. Aceştia pot monitoriza în permanenţă șoseaua, pot avertiza şoferul şi pot chiar interveni în cazul unor situaţii riscante. Dar indiferent de cât de calm porniţi la drum: Polo vă va entuziasma de fiecare dată din nou.

Încrederea trebuie câştigată.

Dar uneori este generată instantaneu. Aşa cum se întâmplă la Polo, datorită designului încrezător, cu linii clare şi detalii pur şi simplu frumoase, precum grila radiatorului cu inserţii cromate sau barele de protecţie modificate. Astfel garantează o apariţie impresionantă şi emană siguranţă - încă înainte de a fi urcat la bord.

Speciale şi cu o personalitate puternică.

Farurile cu LED vorbesc în acelaşi limbaj al formelor ca restul modelului Polo. Lumina generată de diode este asemănătoare cu cea naturală, fiind astfel foarte plăcută pentru ochiul uman. De asemenea, în comparaţie cu farurile cu halogen, cele cu LED generează o lumină mai puternică. Astfel carosabilul este iluminat optim, iar şoferul beneficiază de un nivel mai ridicat de siguranţă.

Galerie de imagini

Priviţi-l acum din toate punctele de vedere.

Priviţi-l acum din toate punctele de vedere.

Multimedia

Telefonie

Cu ambele mâini pe volan, puteţi vorbi la telefon în siguranţă.

Puteţi fi contactat chiar şi în timp ce sunteţi la volan. Dacă doriţi. Cu pachetul opţional "conectare", aveţi ambele mâini libere şi traficul sub control. Puteţi de asemena crea un hotspot, folosind CarStick-ul în combinaţie cu sistemul de navigaţie "Discover Media".

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi util - la fel şi în maşină. Puteţi fi de exemplu în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic. Sau puteţi planifica din timp călătoriile. Dar serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform" vă oferă şi mai multe funcţii.

App-Connect

Automobilul dumneavoastră Volkswagen devine un smartphone pe roţi.

Smartphone-ul dumneavoastră vă face viaţa mai uşoară în multe privinţe. Cu sistemul opţional App-Connect¹, vă poate fi util şi în timp ce sunteţi la volan. Pentru a nu vă fi distrasă atenţia, puteţi folosi aplicaţiile compatibile cu uşurinţă, prin intermediul touchscreen-ului sistemului dumneavoastră de infotainment.

Radio şi navigaţie

Multimedia în maşină.

Sistemul de radio-navigaţie Discover Media se remarcă prin polivalenţă şi operarea facilă. Dispune de un touchscreen de 16,5 cm pentru afişarea optimă a hărţilor, de diferite posibilităţi de conectare, precum USB, două slot-uri SD și Bluetooth. Dar "Discover Media" are şi mai multe funcţii: cele şase difuzoare vă permit să ascultaţi radio sau CD-uri cu fişiere în format MP3 sau WMA.

Marea lume a infotainment-ului

Distracţie maximă între start şi finiş: totul despre sistemele radio şi de navigaţie, precum şi Car-Net şi sistemele de telefonie oferite de Volkswagen.

Sisteme de asistenţă

ACC şi Front Assist

Puteţi să vă relaxaţi, chiar şi atunci când traficul e aglomerat.

Vă doriţi şi dumneavoastră câteodată un asistent care să monitorizeze pentru dumneavoastră traficul care se desfăşoară înainte? Cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" această dorinţă devine realitate.

Camera video pentru marşarier "Rear View"

Pentru că nu aveţi ochi în spate.

Cameră video pentru marşarier "Rear View" (dotare opţională) vă permite să vedeţi zona din spatele maşinii şi vă ajută la manevrele de parcare.

Sistemul de detectare a oboselii

Îşi dă seama când aveţi nevoie de o pauză.

Imediat ce detectorul de oboseală identifică, de exemplu, că şoferul acţionează volanul în mod diferit faţă de cel uzual, îi recomandă o pauză, prin semnale acustice şi vizuale, în măsura anumitor limite ale capacităţii sale de funcţionare. H

Sistemul de frânare Multi Collision Brake

Pentru ca un accident să nu determine şi alte accidente ulterioare.

Sistemul de frânare Multi Collision Brake iniţiază frânarea în urma unei coliziuni, pentru evitarea
unei a doua coliziuni.

 

Eficienţă

Motoare

Economii puternice.

Motoarele noi sunt deosebit de puternice, în condiţiile unor emisii reduse. Propulsoarele eficiente, cu emisii reduse, îndeplinesc cerinţele normei de poluare Euro 6, fiind astfel un reper pentru mobilitatea sustenabilă.

BlueMotion Technology

Dacă un consum redus este de maximă importanţă pentru dumneavoastră.

Polo BlueMotion îmbină numeroase componente care redefinesc standardele, reducând consumul şi
emisiile de CO₂.

Transmisia automată DSG cu două ambreiaje

Schimbaţi mai rapid şi mai eficient.

Transmisia automată DSG cu două ambreiaje schimbă vitezele automat, fără a întrerupe puterea de tracţiune. Aceasta este posibil graţie celor două ambreiaje care pregătesc următoarea treaptă de viteză încă înainte ca aceasta să fie selectată.

Confort

Alcantara/Piele ecologică

Bucuraţi-vă de accente şi mai rafinate la interior.

Veţi vedea, veţi simţi la atingere şi veţi mirosi cum Alcantara şi pielea cresc confortul de la interior cu încă un nivel. Această plăcută dotare opţională conferă de asemenea un design mai sportiv.

Tapiţerii

În tendinţe.

Datorită culorilor şi modelelor decente, tapiţeriile oferite de Polo vor fi atractive şi după trecerea anilor.

Confort

Confort pe toate locurile.

Fie că aveţi de făcut doar un drum scurt sau că mergeţi în călătorii mai lungi: Fiecare linie de echipare oferă dotări deosebite pentru confort.

Panoul de instrumente

Orientare dintr-o privire. 

Informaţiile relevante sunt disponibile cât ai clipi, fără a vă distrage atenţia de la trafic.

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă