Meniu
Inchidere meniu

Polo

 

Incitant și totodată relaxant.

Polo a crescut mai mare și dispune acum de un design și mai dinamic. Nivelul ridicat de siguranță se datorează, printre altele, sistemelor de asistenţă incluse în dotarea standard, precum, de pildă, sistemului de monitorizare a vecinătăţii Front Assist inclusiv funcţiile City de frânare de urgenţă și Pedestrian Monitoring.

Liniile de echipare

Protector și stilat.

Polo are grijă de dumneavoastră din toate punctele de vedere. Dispunând de şi mai multe sisteme de asistenţă decât modelul precedent, Polo este atent la tot ceea ce se întâmplă în jurul maşinii. Deşi, cel mai interesant este chiar el însuşi, cu designul său nou, cu linia profilului coborâtă, cu contururi dinamice şi faruri cu design nou.

Dotări şi Design.

Polo: fiabil, sigur şi sportiv. Cu limbajul clar al formelor şi cu liniile elegante, a găsit echilibrul perfect între design şi funcţionalitate, impresionând cu dotări confortabile, sigure şi moderne.

Exterior

Exteriorul
Exprimați-vă.

Polo este sportiv şi are o personalitate puternică. Partea frontală nouă pare şi mai dinamică, datorită capotei alungite a motorului, iar liniile orizontale îi conferă o lăţime vizuală mai accentuată. Alura sportivă, dimensiunile compacte şi consolele scurte sunt semnele senzaţiilor speciale pe care le vor trăi cei care vor conduce această maşină.

Detalii

Interiorul

Interiorul.
Mai mult spaţiu pentru confortul dumneavoastră.

Printre dotările speciale ale modelului Polo se numără iluminarea ambientală (dotare standard pentru Highline), scaunele cu suport lombar opţional, precum şi inserţiile decorative. De asemenea, Polo a crescut, ceea ce înseamnă mai mult spaţiu la cap şi la picioare pentru şofer, pentru pasagerul din faţă şi pentru pasagerii din spate.

Detalii

 

Lumini

Farurile
Pregătit pentru o carismă atât de puternică?

Veţi savura din plin și acest aspect: Polo străluceşte cu luminile sale de zi cu LED, incluse în dotarea standard, împreună cu farurile cu halogen. Opţional, puteţi accentua şi mai mult designul sport al automobilului dumneavoastră Polo, cu farurile cu LED şi cu blocurile optice spate cu LED.

Detalii

 

Jante

Jantele
Arată excelent: gama de jante disponibile pentru Polo.

Jantele cu care automobilul dumneavoastră Polo arată cel mai bine sunt o chestiune care ţine strict de gusturile dumneavoastră. De aceea, vă oferim o gamă atractivă de jante din oţel şi din aliaj uşor, cu care îi puteţi conferi automobilului dumneavoastră Polo o notă personală, pe gustul dumneavoastră.

Detalii

Dotările opţionale Polo R-Line.

Subliniați latura impunătoare a modelului Polo. Cu dotările R-Line opţionale, conferiți exteriorului și interiorului accente și mai sportive.

Pachetul R-Line Exterior + Interior

Accentuați caracterul atletic al modelului Polo.

Cu pachetul opţional R-Line Exterior + Interior puteți sublinia latura sportivă a modelului Polo. Atât la exterior, cât și în mașină.

Detalii 

R-Line Exterior

Pentru apariții impresionante.

Pachetul R-Line Exterior îi conferă modelului Polo o alură și mai sportivă, ce vă va impresiona de oriunde l-ați privi și spre orice destinație l-ați conduce.

Detalii

Infotainment.

Poate că sunteţi nevoit să vorbiţi la telefon în timp ce conduceţi sau aveţi nevoie de informaţii actuale sau de ajutorul navigaţiei pentru a ajunge la destinaţie sau poate doriţi pur şi simplu să ascultaţi muzică: Polo vă oferă diferite posibilităţi de a utiliza cele mai moderne tehnologii - simplu şi confortabil.

Radio
Navigaţia
Car-Net
Radio
Navigaţia
Car-Net

Sistemul radio

Dacă vă place să ascultaţi muzică în timp ce conduceţi, dar doriţi totodată să fiţi mereu informat şi să nu renunţaţi la confort, atunci, cele două sisteme radio disponibile spre alegere vă vor încânta, fără doar şi poate.

Sistemul de navigaţie.

Poate merita să porniţi sistemul de navigaţie chiar şi pentru rutele pe care le cunoaşteţi pe dinafară, dacă dispuneţi şi de Car-Net Guide & Inform Basic. Acest serviciu utilizează cele mai actuale informații de pe internet, putând să vă avertizeze astfel din timp dacă pe drum sunt ambuteiaje. De asemenea, vă poate oferi rute ocolitoare şi vă ajută și să descoperiţi destinaţii speciale.

Car-Net
Conectat cu tot ceea ce este important pentru dumneavoastră.

Cu smartphone-ul dumneavoastră sunteţi aproape tot timpul on-line. De ce să nu fiţi on-line şi cu automobilul dumneavoastră? Car-Net aduce Polo pe autostrada datelor, pentru ca dumneavoastră să beneficiaţi de numeroase avantaje. În curând nu veţi mai dori să renunţaţi la ele.

Sisteme de asistenţă.

Sistemele inteligente de asistenţă oferite pentru Polo contribuie la creşterea confortului în călătorii şi vă pot ajuta să faceţi faţă situaţiilor critice sau chiar să le evitaţi complet. Şi chiar dacă se va întâmpla doar rar să vă daţi seama direct de intervenţia sistemelor, veţi beneficia totuşi direct de sentimentul plăcut de a şti că ele există şi vă susţin la nevoie.

Sisteme de asistenţă

Siguranţa

Inapoi la overview

Pentru siguranţă maximă, este nevoie de multe ajutoare.

Uneori, în trafic se întâmplă lucruri neprevăzute. Polo vă poate ajuta în astfel de situații.

Caracteristici dinamice

Inapoi la overview

Sperăm să nu vă certaţi pe volan!

Veţi avea parte de multe clipe plăcute conducând noul Polo. În acest sens, contribuie şi sistemele practice de asistenţă, care uşurează multe sarcini şi le fac mai confortabile. Veți savura, de exemplu, mai mult confort la drum lung și veți fi ajutat în trafic.

Manevrele de parcare

Inapoi la overview

Condusul la drum lung vă face plăcere. Dar de acum, chiar şi manevrele de parcare au devenit distractive.

Manevrele de parcare ne pot pune uneori răbdarea la încercare. Dar Polo, cu sistemele sale opţionale de asistenţă la parcare, vă poate ajuta încă din faza de căutare a unui loc de parcare.

Confortul.

Veţi fi foarte plăcut impresionat de confortul călătoriilor la bordul modelului Polo. Datorită dotărilor pentru confort, poziţia pe scaun este confortabilă şi vă menajează spatele. Puteţi, de asemenea, seta condiţiile climatice preferate, folosind sistemul de climatizare Climatronic.

Active Info Display

Active Info Display
Vedeţi exact acele informaţii care vă interesează.

Afișajele analogice sunt deja sisteme de domeniul trecutului. Opţional puteţi înlocui ceasurile clasice cu un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul afişaj Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului. 

Detalii

Scaune confortabile

Scaunele
La atât de mult confort, nu veţi mai avea chef să coborâţi din maşină.

Fie drum lung sau plimbare dinamică: la bordul noului dumneavoastră Polo staţi în orice caz confortabil. Scaunele ergonomice incluse în dotarea standard vă menajează spatele şi vă oferă atât de mult confort, de parcă nici nu aţi fi în maşină, ci într-un fotoliu.

Detalii

 

Sistemul de climatizare Climatronic

Sistemul de climatizare Climatronic
Asiguraţi-vă condiţiile optime de climatizare.

Prea cald, prea rece sau între? Uneori este dificil să găsim temperatura optimă. Mai ales când în maşină sunt mai multe persoane. Cu sistemul opţional de climatizare cu reglaje pe 2 zone, aceste discuţii sunt o problemă de domeniul trecutului.

Detalii

 

Plafonul panoramic

Plafonul panoramic
Soare şi aer proaspăt: această trapă glisantă deschide noi perspective.

Savuraţi perspectivele ieşite din comun: cu plafonul panoramic rabatabil şi glisant, beneficiaţi de panorame încântătoare spre exterior, iar la interior, de mângâierea plăcută a razelor de soare şi de aer proaspăt.

Detalii

Keyless Access

Sistemul Keyless Access
Și uşile se deschid ca prin magie.

Urcaţi la bord fără a atinge cheia maşinii. Datorită sistemului opţional de acces şi pornire fără cheie Keyless Access, este suficient să aveţi asupra dumneavoastră cheia. Apoi puteţi porni maşina, de asemenea, fără cheie, folosind doar butonul corespunzător.

Detalii

Tehnologie.

Tehnologiile moderne utilizate pentru motoarele disponibile pentru Polo se evidenţiază prin consumul redus, cuplul ridicat şi puterea mare. Este mix-ul optim pentru cei care călătoresc mult și cu plăcere, dar sunt atenţi şi la consum.

Motoare
Sistemul Start-Stop
Motoare
Sistemul Start-Stop

Motoarele
Profitați dublu.

Motoarele TSI pe benzină și motoarele diesel TDI sunt concepute pentru livrare de mare putere cu consum redus și vă vor încânta.

Sistemul Start-Stop
Acumulați energie la frânare.

Când motorul merge în timp ce maşina stă la semafor, se pierde inutil combustibil. De aceea, sistemul Start-Stop opreşte motorul imediat ce luaţi piciorul de pe ambreiaj. La frânare, energia astfel eliberată este stocată în baterie.

Personalizare.

Concepeţi designul personalizat al automobilului dumneavoastră Polo, alegând din mai multe pachete. Micile detalii vă vor ajuta să daţi naştere unui caracter puternic şi să beneficiaţi de un însoţitor stilat.

Pachetul Style

O nouă ținută pentru Polo.

Cu pachetul opţional Style, ridicaţi şi mai mult nivelul dotărilor automobilului dumneavoastră Polo. Alături de scaunele sport confortabile şi de plafonul închis la culoare, detalii rafinate, precum inserţiile decorative strălucitoare şi aplicaţiile din piele ecologică şi cusăturile decorative gri de pe scaune creează un interior spectaculos.

Detalii

Pachetul de design

Alegeţi un look individual pentru interior.

Pachetul de design se adaptează gusturilor dumneavoastră personale: puteţi alege din trei stiluri coloristice diferite. Astfel, panoul de instrumente şi alte detalii de design vor fi împrospătate corespunzător.  

Detalii

Rezervați online un Polo cu livrare imediată!

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen