VW Connect Plus

Descoperă noutățile - pe șosea sau digital

Întregul univers al serviciilor și echipărilor digitale de la Volkswagen aduce conectivitatea în mașina ta Touareg la un alt nivel: la cerere, VW Connect Plus1 oferă tehnologii inteligente suplimentare.

Printre acestea se numără și navigația inteligentă2, prin intermediul căreia primești aproape în timp real informații actuale din trafic cu privire la modificarea traseului sau poți fi avertizat în cazul unor perturbări în trafic. Actualizarea online a hărților garantează că materialul cartografic este întotdeauna la zi. Iar cu cele mai actuale informații despre prețurile de la stațiile de alimentare și locurile de parcare disponibile în parcări acoperite și parcări publice , ajungi și mai relaxat la destinație. Serviciul internet radio2 aduce la bord toate avantajele radioului prin internet. Astfel, căutarea și redarea de posturi live și podcasturi devine o joacă de copii. 

Mai multe despre VW Connect Plus

Pentru utilizarea serviciilor We Connect, ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să te autentifici cu numele de utilizator și parola la We Connect. Suplimentar este necesară încheierea online a unui contract separat pentru We Connect respectiv We Connect Plus cu Volkswagen AG. Pentru We Connect Plus ai la dispoziție 90 de zile de la livrarea autovehiculului, pentru a-l înregistra la adresa  www.myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației "Volkswagen We Connect" (disponibilă în App Store și Google Play Store) și a utiliza serviciile pe întreaga durată gratuită agreată. Utilizarea serviciilor mobile online de la We Connect este posibilă prin intermediul unei conexiuni integrate la internet. Costurile conexe apărute pe teritoriul Europei sunt suportate în cadrul acoperirii de rețea, cu excepția serviciilor "Streaming & Internet", precum și a unor aplicații In-Car individuale de către Volkswagen AG. Pentru utilizarea serviciilor "Streaming & Internet", a unor aplicații In-Car individuale , precum și a hotspotului WiFi pot fi achiziționate pachete de date de la partenerul de telefonie mobilă extern "Cubic Telecom", care pot fi utilizate în numeroase țări europene în zona de acoperire a rețelei. Informațiile despre condiții, prețuri și țările acoperite se găsesc la adresa https://vw.cubictelecom.com. Alternativ, utilizarea radioului web și streaming-ul media este posibilă prin intermediul unui terminal mobil (de ex. smartphone) care dispune de capacitatea de a funcționa ca hotspot WLAN mobil. În acest caz, serviciile corespunzătoare sunt disponibile numai împreună cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între tine și furnizorul de servicii de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet, în funcție de tariful abonamentului de telefonie mobilă și în special la utilizarea în străinătate, pot să apară costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming).  Pentru utilizarea aplicației gratuite We Connect este necesar un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau care se va încheia separat cu furnizorul de servicii de telefonie mobilă.  Disponibilitatea serviciilor individuale descrise în pachete de la We Connect și We Connect Plus poate să difere în funcție de țară și depinde atât de autovehicul, cât și de echipare. Serviciile sunt disponibile pe perioada contractuală convenită și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală sau pot fi anulate. Informații detaliate se găsesc la adresa  www.connect.volkswagen-we.com  și la partenerul tău Volkswagen. Informații cu privire la condițiile tarifare pentru telefonia mobilă se găsesc la furnizorul de telefonie mobilă.

Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual din Romania. Sunt ilustrate parțial echipări speciale disponibile cu costuri suplimentare. Prețurile sunt neoblig., non-cart., orientative, incl. , 19% TVA., costuri de transport și luându-se în considerare adaosul resp. reducerea NoVA cf. § 6 NoVAG. Pentru ca textele să poată fi mai ușor de înțeles , am ales ori forma masculină, ori forma feminină a cuvintelor referitoare la persoane. Aceasta nu implică în niciun caz discriminarea sexului opus. Mulțumim pentru înțelegere.

Valorile indicate pentru consum și emisii au fost stabilite conform procedurilor legale de măsurare (Regulamentul (CE) 715/2007 în versiunea actuală în vigoare) în cadrul omologării de tip a autovehiculului, pe baza procedurii de verificare WLTP. Datele nu se referă la un anumit autovehicul și nu sunt o componentă a ofertei, ci servesc exclusiv la comparația diferitelor tipuri de autovehicule. Consumul și emisiile de CO2 ale unui autovehicul nu depind numai de utilizarea eficientă a combustibilului/electricității de către autovehicul, ci sunt influențate și de comportamentul de conducere, distanța parcursă și alți factori non-tehnici. Valori de consum, emisii de CO2 și autonomii diferite pot apărea din cauza echipărilor suplimentare și accesoriilor (de ex. anvelope, cuplă de remorcă, suport portbagaj de plafon etc.), precum și a stilului de conducere, vitezei, utilizării consumatorilor pentru confort/consumatorilor auxiliari, temperaturii exterioare, numărului de pasageri, încărcării suplimentare, alegerii profilului de deplasare, topografiei și multor altor factori. Acești factori influențează parametrii relevanți ai autovehiculului, ca de ex. greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica. Taxa pe consumul standard de combustibil (NoVA), precum și compensațiile nemonetare se calculează în funcție de emisiile de CO2 în g/km.  

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Touareg

Noul Touareg

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen