Convorbiri telefonice intuitive. Încărcare inductivă.

Wireless Charging în noul Tiguan

    

Să conduci și să vorbești în același timp relaxat la telefon? Interfața pentru telefon "Comfort" îți oferă tot ce ai nevoie: dispozitivul hands-free dispune de microfoane în consola din plafon, în timp ce difuzoarele interne asigură o calitate ridicată a sunetului vocii. În plus, compartimentul de depozitare din față dispune de o funcție de încărcare inductivă, pentru încărcarea fără cablu a până la două telefoane mobile cu standard Qi, cu capacitate de încărcare de 15 W și răcire simultană a dispozitivelor. Conexiunea cu antena exterioară este asigurată de asemenea fără cablu, pentru a optimiza calitatea recepției.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Tiguan

Descoperă acum noul Tiguan.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen