Descoperă noutățile - pe șosea sau digital

VW Connect Plus în noul Tiguan

   

Întregul univers al serviciilor și echipărilor digitale de la Volkswagen aduce conectivitatea în modelul tău Tiguan la un alt nivel: La cerere, VW Connect Plus1 oferă tehnologii inteligente suplimentare. 

Printre acestea se numără și navigația inteligentă2, prin intermediul căreia obții aproape în timp real informații actuale din trafic cu privire la modificări ale traseului sau poți fi avertizat cu privire la perturbări în trafic. Datorită calculării online a traseului poți reacționa flexibil la condiții modificate și te afli astfel în permanență pe un traseu optimizat. Actualizarea online a hărților îți garantează că materialul tău cartografic este întotdeauna la zi. Iar cu informațiile de ultimă oră despre prețurile de la benzinării și locurile de parcare disponibile în parcări acoperite și parcări publice, ajungi și mai relaxat la destinație.

Mai multe despre VW Connect Plus

Pentru utilizarea serviciilor VW Connect / We Connect ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să te autentifici cu numele de utilizator și parola în VW Connect / We Connect. În plus, trebuie încheiat un contract separate VW Connect resp. VW Connect Plus sau We Connect resp. We Connect Plus cu Volkswagen AG online, la adresa www.myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației "Volkswagen" (disponibilă în App Store și Google Play Store). Pentru VW Connect Plus / We Connect Plus ai la dispoziție 90 de zile de la predarea autovehiculului, pentru a înregistra autovehiculul la adresa www.myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației "Volkswagen" și a utiliza serviciile pe întreaga durată gratuită de utilizare convenită. 

Pentru clienți cu VW Connect și VW Connect Plus: Utilizarea serviciilor mobile online este posibilă prin intermediul unei conexiuni integrate la internet. Pentru utilizarea radioului prin internet, a hotspotului WLAN și a asistentului Alexa, în măsura în care există, pot fi achiziționate pachete de date contra cost de la partenerul extern de telefonie mobilă "Cubic Telecom" , care pot fi utilizate în zona de acoperire a rețelei, în numeroase țări europene. Traficul de date al acestor pachete poate fi folosit de către toți utilizatorii și pasagerii autovehiculului. Poți găsi informații despre condiții, prețuri și țările suportate la adresa vw.cubictelecom.com. Alternativ, utilizarea radioului prin internet, a hotspotului WLAN și a asistentului Alexa, în măsura în care există, este posibilă prin intermediul unui terminal mobil (de ex. smartphone) care dispune de capacitatea de a funcționa ca hotspot WLAN mobil. În acest caz, respectivele servicii sunt disponibile numai prin intermediul unui contract de telefonie mobilă existent sau încheiat separat între tine și furnizorul tău de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet pot apărea, în funcție de tariful tău de telefonie mobilă și, în special în cazul operării din străinătate, costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming).

Pentru clienți cu We Connect și We Connect Plus: Utilizarea serviciilor mobile online este posibilă prin intermediul unei conexiuni integrate la internet. Pentru utilizarea serviciilor de streaming, a unor aplicații In-Car individuale, precum și a hotspotului WiFi pot fi achiziționate pachete de date de la partenerul de telefonie mobilă extern "Cubic Telecom" , care pot fi utilizate în numeroase țări europene în zona de acoperire a rețelei. Traficul de date al acestor pachete poate fi folosit de către toți utilizatorii și pasagerii autovehiculului. Poți găsi informații despre condiții, prețuri și țările suportate la adresa vw.cubictelecom.com. Alternativ, utilizarea acestor servicii este posibilă prin intermediul unui terminal mobil (de ex. smartphone) care dispune de capacitatea de a funcționa ca hotspot WLAN mobil. În acest caz, serviciile corespunzătoare sunt disponibile numai împreună cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între tine și furnizorul de servicii de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet pot apărea, în funcție de tariful tău de telefonie mobilă și, în special în cazul operării din străinătate, costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming).

Pentru utilizarea aplicației gratuite "Volkswagen" este necesar un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau care se va încheia separat între tine și furnizorul tău de servicii de telefonie mobilă. 

Serviciile incluse în pachetele VW Connect și VW Connect Plus sau We Connect și We Connect Plus pot varia de la țară la țară. Disponibilitatea depinde și de modelul autovehiculului, echipare și versiunea software instalată. Acest lucru este valabil și pentru serviciile de la furnizori terți. Serviciile sunt disponibile pe perioada contractuală convenită și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală resp. pot fi anulate. Găsești informații detaliate la adresa connect.volkswagen.com și la partenerul tău Volkswagen. Informații cu privire la condițiile tarifare pentru telefonia mobilă poți obține de la furnizorul tău de telefonie mobilă.

Numai în combinație cu radioul "Ready 2 Discover"  sau "Discover Media" sau "Discover Pro".

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Tiguan

Descoperă acum noul Tiguan.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen