Extinde-ți orizontul

Trapa rabatabilă/glisantă panoramică a noului Tiguan

  

Trapa rabatabilă/glisantă panoramică electrică, disponibilă opțional, atrage toate privirile. Cu suprafața sa vitrată generoasă, oferă mai multă luminozitate, iar pasagerilor le oferă vedere liberă asupra cerului. Jaluzeaua sa electrică protejează în același timp împotriva razelor prea puternice ale soarelui. Vrei să te bucuri de aer proaspăt? Dacă dorești, jumătatea din față a plafonului se rabatează sau se deplasează complet în spate.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Tiguan

Descoperă acum noul Tiguan.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen