Urcă și uită de cotidian

Interiorul noului Tiguan

  

Noul Tiguan îți urează bun venit la un cu totul alt nivel! Și nu vorbim numai de interiorul său de o calitate mai înaltă, ci și de volanul multifuncțional cu butoane haptice, de consola centrală cu funcții noi, de sistemul opțional de navigație Discover Pro Max cu afișaj Infotainment de 38,1 cm (15"), de suportul integrat pentru tabletă din cotiera celui de-al doilea rând de scaune, precum și de iluminarea ambientală disponibilă la cerere în până la 30 de culori și cu decoruri iluminate în planșa de bord și ușile din față. Combinația reușită între progres și confort: noul Tiguan.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Tiguan

Descoperă acum noul Tiguan.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen