Impresionant. Din toate perspectivele.

Exteriorul noului Tiguan

  

Cu designul său sportiv și marcant, noul Tiguan face de la bun început o declarație clară: acesta este un SUV pregătit pentru fiecare zi a vieții cotidiene. Proporții puternice și linii dinamice formează noua sa siluetă. Elemente progresive de design, precum partea frontală reproiectată cu farurile opționale IQ.Light HD Matrix, partea musculoasă din spate cu bandă luminoasă cu leduri, precum și o selecție de jante noi îi subliniază caracterul independent. Pe scurt: noul Tiguan impresionează din orice perspectivă.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Tiguan

Descoperă acum noul Tiguan.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen