Funcționează exact pe gustul tău

DCC Pro al noului Tiguan

   

Indiferent dacă îți place să călătorești sport sau confortabil: Reglarea opțională adaptivă a trenului de rulare DCC Pro îți oferă posibilitatea de a adapta trenul de rulare în funcție de nevoile tale. Amortizoarele reglate electric cu tehnologie inovatoare cu 2 supape reacționează în milisecunde la calitatea carosabilului și situația de rulare și adaptează automat comportamentul de amortizare.
Tehnologia cu 2 supape permite un comportament de reglare foarte precis, pentru un grad ridicat de confort și dinamism. La DCC Pro poți alege între diferite profiluri de deplasare, de exemplu Confort, Sport sau Individual. În profilul de deplasare Individual poți efectua setări personalizate, cu ajutorul comutatorului glisant. Sistemul de management al dinamicii de rulare inclus în selectarea profilului de deplasare îmbunătățește suplimentar comportamentul de rulare și asigură astfel mai multă plăcere la volan și mai multă precizie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Tiguan

Descoperă acum noul Tiguan.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen