Extinde-ți orizontul

Noul Golf Variant: Plafon ­panoramic

 

Te bucuri de întreaga priveliște cu trapa panoramică electrică rabatabilă/glisantă disponibilă opțional. Suprafața sa vitrată generoasă oferă mai multă luminozitate, iar pasagerilor le oferă vedere liberă asupra cerului. În același timp, ruloul parasolar electric protejează împotriva razelor prea puternice ale soarelui. Dacă vrei să te bucuri de aer proaspăt, jumătatea din față a plafonului se poate ridica sau se poate deplasa complet în spate.

 

Pentru utilizarea serviciilor We Connect, ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să te autentifici cu numele de utilizator și parola la We Connect. Suplimentar este necesară încheierea online a unui contract separat pentru We Connect respectiv We Connect Plus cu Volkswagen AG. Pentru We Connect Plus ai la dispoziție 90 de zile de la predarea autovehiculului pentru a-l înregistra la adresa portal.volkswagen-we.com și a utiliza serviciile pe întreaga durată gratuită de utilizare convenită. Utilizarea serviciilor mobile online de la We Connect este posibilă prin intermediul unei conexiuni la internet integrate. Costurile conexe apărute pe teritoriul Europei sunt suportate în cadrul acoperirii de rețea, cu excepția serviciilor "Streaming & Internet", precum și a unor aplicații In-Car individuale de către Volkswagen AG. Pentru utilizarea serviciilor "Streaming & Internet", a unor aplicații In-Car individuale, precum și a hotspotului WLAN pot fi achiziționate pachete de date de la partenerul de telefonie mobilă extern "Cubic Telecom", care pot fi utilizate în numeroase țări europene în zona de acoperire a rețelei. Informații despre prețuri și țările suportate găsești la adresa https://vw.cubictelecom.com. Alternativ, utilizarea radioului web, a radioului hibrid și streaming-ul de medii este posibilă prin intermediul unui terminal mobil (de ex. smartphone) care dispune de capacitatea de a funcționa ca hotspot WLAN mobil. În acest caz, serviciile corespunzătoare sunt disponibile numai împreună cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între tine și furnizorul de servicii de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Recepția de pachete de date prin Internet poate genera costuri suplimentare, în funcție de tariful tău la abonamentul de telefonie mobilă și în special la utilizarea în străinătate (de ex. taxe de roaming). Pentru utilizarea aplicației gratuite We Connect este necesar un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent, sau care se va încheia separat între tine și furnizorul tău de servicii de telefonie mobilă. Disponibilitatea serviciilor individuale de la We Connect și We Connect Plus descrise în pachete poate să difere în funcție de țară. Serviciile sunt disponibile pe perioada contractuală convenită și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală, resp. pot fi anulate. Informații detaliate găsiți la adresa www.connect.volkswagen-we.com și la partenerul Volkswagen. Informații cu privire la condițiile tarifare pentru telefonia mobilă poți obține de la furnizorul de telefonie mobilă.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf Variant

Versatil și dinamic. Descoperă acum noul Golf Variant și înregistrează-te direct pentru buletinul informativ, pentru a nu rata nicio noutate

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen