Menü schließen

Information zur Datenverarbeitung

Stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal exclusiv pentru a vă trimite newsletter-ul și exclusiv pe perioada cât există acest scop sau până la revocarea acordului. Porsche Austria GmbH & Co OG nu efectuează ea însăși toate activitățle de prelucrare a datelor cu caracter personal, ci dispune în acest sens de suport profesionist din partea partenerilor, și anume din partea Porsche Informatik GmbH cu sediul în 5020 Salzburg și Vivid Planet Software GmbH cu sediul în 5302 Henndorf. Aceste companii sunt responsabile cu managementul bazei de date și managementul content-ului, ca urmare a însărcinării de către Porsche Austria GmbH & Co OG. 

Rămân neatinse drepturile dumneavoastră la informare privind datele dumneavoastră cu caracter personal, la corectare, ștergere, limitarea prelucării, revocarea acordului de prelucrare și, în măsura în care legea o prevede, la posibilitatea de transfer a datelor. În cazul în care intervine o încălcare a protecției datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă vom informa nemijlocit. Aveți, de asemenea, dreptul de a depune reclamații la Oficiul Austriac de Protecție a Datelor.    

Vă puteţi revoca oricând acordul, cu efect viitor și fără niciun termen de preaviz, notificându-ne în acest sens la   info(kwfat)volkswagen(kwfdot)at .

Bineînţeles că puteţi renunţa în orice moment la newsletter-ul Volkswagen, trebuie doar să faceți click pe link-ul aferent inclus în fiecare newsletter.  

 

Responsabil:
Porsche Austria GmbH & Co OG 
Großhandel Volkswagen Österreich 
Louise-Piëch-Straße 2, 5020 Salzburg
info(kwfat)volkswagen(kwfdot)at  

Responsabilul cu protecția datelor:
Mag. Jürgen Hutsteiner
Louise-Piëch-Straße 2,
5020 Salzburg
Datenschutz(kwfat)porsche.co(kwfdot)at

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team