Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Information zur Datenverarbeitung

Stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal exclusiv pentru a vă trimite newsletter-ul și exclusiv pe perioada cât există acest scop sau până la revocarea acordului. Porsche Austria GmbH & Co OG nu efectuează ea însăși toate activitățle de prelucrare a datelor cu caracter personal, ci dispune în acest sens de suport profesionist din partea partenerilor, și anume din partea Porsche Informatik GmbH cu sediul în 5020 Salzburg și Vivid Planet Software GmbH cu sediul în 5302 Henndorf. Aceste companii sunt responsabile cu managementul bazei de date și managementul content-ului, ca urmare a însărcinării de către Porsche Austria GmbH & Co OG. 

Rămân neatinse drepturile dumneavoastră la informare privind datele dumneavoastră cu caracter personal, la corectare, ștergere, limitarea prelucării, revocarea acordului de prelucrare și, în măsura în care legea o prevede, la posibilitatea de transfer a datelor. În cazul în care intervine o încălcare a protecției datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă vom informa nemijlocit. Aveți, de asemenea, dreptul de a depune reclamații la Oficiul Austriac de Protecție a Datelor.    

Vă puteţi revoca oricând acordul, cu efect viitor și fără niciun termen de preaviz, notificându-ne în acest sens la  info(kwfat)volkswagen(kwfdot)at .

Bineînţeles că puteţi renunţa în orice moment la newsletter-ul Volkswagen, trebuie doar să faceți click pe link-ul aferent inclus în fiecare newsletter.  

 

Responsabil:
Porsche Austria GmbH & Co OG 
Großhandel Volkswagen Österreich 
Louise-Piëch-Straße 2, 5020 Salzburg
info(kwfat)volkswagen(kwfdot)at  

Responsabilul cu protecția datelor:
Mag. Jürgen Hutsteiner
Louise-Piëch-Straße 2,
5020 Salzburg
Datenschutz(kwfat)porsche.co(kwfdot)at

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen