Meniu
Inchidere meniu

Noul ID. Buzz

Complet electric, complet conectat, complet reimaginat.

Complet electric, complet conectat, complet reimaginat.

Noul ID. Buzz

Complet electric, complet conectat, complet reimaginat.

Actorul Ewan McGregor devine ambasador de marcă Volkswagen


Cu Ewan McGregor am adus alături de noi o forță redutabilă. Actorul este un entuziast Volkswagen, deținând propria colecție de mașini de epocă, dintre care pe una a electrificat-o el însuși. În calitate de ambasador UNICEF UK de mulți ani, el luptă pentru cauze caritabile din întreaga lume. Astfel, Ewan este partenerul perfect pentru o misiune comună: aceea de a face mobilitatea viitorului mai sustenabilă.

O nouă generație Volkswagen

Aducem înapoi un design emblematic, cu modelul complet electric ID. Buzz. Tehnologii de ultimă oră și un concept flexibil al spațiului oferă confort mobil ce setează noi standarde.

Design: Revoluție, nu evoluție


Am avut ocazia unică de a reinventa legendarul microbuz Volkswagen. Și am profitat de ea, prin ID. Buzz. Pentru a aduce acest design emblematic în era mobilității electrice, l-am reinterpretat prin spiritul designului ADN-ului caracteristic al modelelor ID. O caracteristică definitorie a acestui stil este silueta fluidă, cu plafonul său plat și alungit, ce se întinde din față până în spate. Proporțiile compacte și un cerc de bracare redus asigură caracterul pretabil pentru utilizare cotidiană, permițând modelului ID. Buzz să fie manevrat dinamic pe străzi, în ciuda dimensiunilor sale. 

Sustenabilitatea este o idee grozavă până în cele mai mici detalii

ID. Buzz a fost reinventat de la zero: complet electric. Și, mai presus de toate: sustenabil - de la producția și livrarea sa cu amprentă de carbon neutră, la utilizarea sa. Acesta este motivul pentru care oferta noastră Volkswagen Naturstrom asigură faptul că vă puteți bucura de deplasări cu zero emisii de CO2, imediat ce intrați în posesia autovehiculului dumneavoastră. Și, pe lângă utilizarea extinsă a materialelor reciclate pentru husele scaunelor și capitonajul decorativ, de exemplu, absența pieilor de animale din întregul interior demonstrează faptul că dezvoltarea de produse sustenabile ține numai de soluții unitare.

Conceptul de spațiu și tehnologie: libertate reconectată

Puternicul ID. Buzz oferă o utilizare complet nouă a spațiului. Iar unele dintre cele mai avansate tehnologii ale noastre sunt, de asemenea, prezente în spațiosul interior al modelului ID. Buzz. De exemplu, inovatoarea funcție ID. Light, care comunică vizual cu șoferul. Sau actualizările over-the-air, care vă permit să actualizați caracteristici și funcții. Prin Car2X communication, ID. Buzz poate de asemenea recepționa informații în timp real despre trafic. Cu peste 30 de sisteme de asistență, ID.Buzz face un pas mare în direcția conducerii semi-automate.

ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo vă va schimba pentru totdeauna mobilitatea comercială. 

Transporter pentru viitor


Cu ID. Buzz Cargo, vă bucurați și la lucru de avantajele mobilității electrice avantajoase economic. Conceptul zonei de încărcare, proiectat special pentru cerințe comerciale, cu spațiu generos, este numai unul dintre punctele sale forte.

Noutăți despre noul ID. Buzz

Doriți să aflați mai multe despre ID. Buzz sau ID. Buzz Cargo?

Modelele ID.
ID.3, ID.4, ID.4 GTX, ID.5 și ID.5 GTX

Modelul complet electric ID.3

De aici încep Noutățile

Stilul de condus ecologic nu a fost nicicând mai adecvat. Tracțiune spate puternică, în combinație cu accelerarea directă fără cuplare și fără întreruperea forței de tracțiune. Toate acestea constituie o garanție pentru plăcerea condusului, încă din prima clipă - fără mustrări de conștiință. 

Mai multe despre ID.3

Modelul complet electric ID.4

Destinat pentru Măreție

Un concept complet nou al spațiului, care vă oferă libertate. Performanță electrică, menită să entuziasmeze. Și confort intuitiv la operare, ceea ce face totul foarte simplu. Noul ID.4: puternic ca un SUV, sustenabil ca un ID.

Mai multe despre ID.4

Modelul complet electric ID.4 GTX

Rațiunea întâlnește plăcerea condusului

De la 0 la 100 km/h în 6,2 s, fără emisii de CO2 la nivel local, cu tracțiune integrală - cu noul ID.4 GTX nu mai trebuie să faceți compromisuri pentru a vă deplasa într-un mod sustenabil.

Mai multe despre ID.4 GTX

Modelul complet electric ID.5

Eleganța tipului de eficiență

Cu modelul E-Performance puternic și un aspect exterior atrăgător, noul ID.5 reușește să genereze o simbioză între un SUV și un Coupé. Compatibil cu actualizări de tipul "Over-the-Air" și pregătit să redefinească mobilitatea electrică.

Mai multe despre ID.5

Modelul complet electric ID.5 GTX

Impresionant din punct de vedere al sustenabilității

Motor dual cu tracțiune integrală, design sportiv tipic unui Coupé și o accelerare menită să vă lase fără cuvinte: Bucurați-vă de performanța electrică într-un model ID., ce îmbină perfect condusul responsabil și plăcerea condusului.

Mai multe despre ID.5 GTX

Stația de încărcare wallbox pentru acasă: ID. Charger

În parcarea companiei, în fața supermarketului, pe autostradă sau în parcarea supraetajată: vă puteți încărca modelul ID. Buzz aproape oriunde. Pentru încărcare și mai comodă, vă oferim ID. Charger, stația de încărcare wallbox pentru încărcare rapidă direct în fața ușii.

Încărcare comodă acasă


ID. Charger de la Elli este stația dumneavoastră privată de încărcare. Odată instalată, puteți încărca modelul ID. Buzz peste noapte și începeți ziua plin de energie. Modelele ce pot fi conectate la ID. Charger Connect și Pro sunt echipate cu un sistem inteligent de management al energiei și pot fi controlate, configurate și gestionate de la distanță, prin intermediul unei aplicații.

ID. Charger MOON

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen