Infotainment și entertainment pentru fiecare ocazie

Wireless App-Connect

App-Connect este o extra-opțiune pentru utilizarea convenabilă a aplicațiilor și conținutului.1 Muzică, știri, hărți și cărți audio sunt transmise către ecranul sistemului Infotainment și pot fi accesate în câmpul dvs. de vedere.
 Oferă trei interfețe pentru conectarea smartphone-urilor - Apple CarPlayTM, Google Android AutoTM și MirrorLink®. Utilizarea Apple CarPlayTM prin opțiunea de conexiune wireless pentru sistemele de navigație Discover Media și Discover Pro este o funcție deosebit de convenabilă.


1 App-Connect include tehnologiile Apple CarPlay™, Android Auto™ și MirrorLink®. Pentru a evita distragerea atenției șoferului, când autovehiculul este în mișcare se vor activa numai aplicațiile certificate. Remarcați de asemenea că unele aplicații nu sunt disponibile pentru toate cele trei tehnologii, iar disponibilitatea acestora poate diferi în funcție de țară. Informațiile despre compatibilitatea smartphone-urilor se găsesc la www.volkswagen.de/mobiltelefon și suplimentar pentru Apple CarPlay™ la https://www.apple.com/de/ios/carplay/, pentru Android Auto™ la https://www.android.com/intl/de_de/auto/ și pentru MirrorLink® la https://mirrorlink.com/.

App-Connect umfasst die Technologien Apple CarPlay™, Android Auto™ und MirrorLink®. Um Ablenkung zu vermeiden, lassen sich während der Fahrt nur zertifizierte Apps starten. Bitte berücksichtigen Sie in diesem Zusammenhang auch, dass manche Apps nicht für jede der drei Technologien angeboten werden und die Verfügbarkeit dieser Technologien länderabhängig unterschiedlich ausfallen kann. Informationen zur Kompatibilität von Smartphones finden Sie auf www.volkswagen.de/mobiltelefon sowie ergänzend auch für Apple CarPlay™ unter https://www.apple.com/de/ios/carplay/, für Android Auto™ unter https://www.android.com/intl/de_de/auto/ und für MirrorLink® unter https://mirrorlink.com/.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Volkswagen Golf

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen