Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Solicitare privind automobilele noi

Care este solicitarea?

Te rugăm să introduci datele de contact:

Prin prezenta declar că am luat la cunoștință faptul că datele cu și fără caracter personal  furnizate de mine pot fi prelucrate de către Porsche Romania SRL conform declarației de protecție a datelor în mod automatizat . 

Despre modelele noastre

Doriți să ne puneți o întrebare cu privire la un anumit model Volkswagen actual? Vă ajutăm cu mare plăcere! Vă rugăm să completați formularul.

Formularul on-line

Despre termenul de livrare

Colegii noștri vă răspund cu plăcere la întrebările dumneavoastră privind termenul de livrare. Vă rugăm să completați formularul nostru on-line și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Contactaţi-ne acum

Ofertă autovehicule noi

Volkswagen are în gamă câte o mașină pe gustul fiecăruia, atât în variantă configurabilă personalizat, cât și în stocul cu livrare imediată. Contactați un distribuitor Volkswagen pentru a primi o ofertă personalizată sau căutați on-line mașina preferată.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen