Meniu
Inchidere meniu

Alimentați oriunde cu energie electrică – cu We Charge

Cu We Charge, încărcarea autovehiculului dvs. Volkswagen electric este și mai ușoară decât până acum. Acasă, prin intermediul Wallbox-ului conectat și în deplasare, de la cele peste 200.000 de puncte publice de încărcare din Europa. Doar cu un card. Totul într-o singură aplicație.

 

Cu We Charge, încărcarea autovehiculului dvs. Volkswagen electric este și mai ușoară decât până acum. Acasă, prin intermediul Wallbox-ului conectat și în deplasare, de la cele peste 200.000 de puncte publice de încărcare din Europa. Doar cu un card. Totul într-o singură aplicație.

Încărcare Volkswagen simplificată

De acum înainte, aveți mult mai puține griji. De la 0,00 € pe lună, We Charge vă conectează prin aplicația We Connect ID. peste tot cu stațiile de încărcare, oferind avantaje tarifare exclusive pentru deținătorii autovehiculelor Volkswagen ID. Aflați cum de este atât de ușor procesul de alimentare cu energie electrică prin We Charge aici și în manualul nostru digital.

- Găsiți și utilizați peste 200.000 de puncte publice de încărcare
- Încărcați cu un singur card de încărcare în întreaga Europă
- Găsiți tariful corect We Charge pentru fiecare cerință
- Prețuri avantajoase exclusive pentru rețeaua de încărcare rapidă IONITY
- Încărcare relaxată acasă cu funcții inteligente de încărcare pentru Wallbox-ul dvs. personal

Descarcati manual

Încărcare la stații publice

We Charge găsește stații de încărcare în apropierea dvs., vă ajută să vă planificați traseul și vă permite încărcarea cu cardul de încărcare de la peste 200.000 de puncte publice de încărcare din întreaga Europă. De altfel, aici sunt incluse și stațiile de încărcare rapidă de la IONITY de pe cele mai importante autostrăzi, pe care le puteți utiliza fără probleme cu We Charge. Pentru un control total al costurilor. 

 

We Charge în aplicația We Connect ID.  

Funcțiile We Charge sunt integrate în aplicația We Connect ID. În aplicație se pot găsi ușor stațiile publice de încărcare și se poate verifica disponibilitatea acestora în timp real. Pentru o transparență totală a costurilor, aveți posibilitatea de a vizualiza toate procesele dvs. de încărcare. Chiar și gestionarea tarifelor dvs. și a cardului de încărcare este doar la un clic distanță. Sună bine? De aici ajungeți la descărcarea aplicației.

App Store

Play Store

 

Tutoriale video

We Connect Start ID.3

Încărcarea în oraș cu We Charge

We Charge Free - Plătiți numai ce încărcați

Cei care încarcă acasă sau la muncă, își folosesc adesea autovehiculul Volkswagen electric pe distanțe scurte și conduc în medie mai puțin de 1.900 km pe an, încep cu We Charge Free: încărcare de la stații publice fără costuri lunare fixe și alimentarea cu curent de la stațiile de încărcare rapidă IONITY într-un timp foarte scurt. Mai simplu nici nu se poate. 

 

We Charge Go - Pentru încărcări ocazionale în deplasare

De exemplu, locuiți cu chirie, încărcați în oraș, mergeți pe trasee scurte și vă vizitați ocazional familia în alt oraș? Opțiunea We Charge Go este pentru dvs. Ca proprietar al unui autovehicul ID cu încărcare rapidă, puteți încărca energie electrică de la stațiile publice de încărcare fără o taxă fixă și vă puteți bucura de prețurile avantajoase de la IONITY.

We Charge Plus - pentru încărcări frecvente și curse lungi

Pentru toți proprietarii de autovehicule ID. cu funcție de încărcare rapidă care încarcă acasă sau în deplasare anual pentru peste 2.400 km, recomandăm We Charge Plus. Pentru o mică taxă fixă lunară, puteți descărca în deplasare la prețuri avantajoase atractive în rețeaua de încărcare rapidă a partenerului nostru premium IONITY.

 

Întrebări frecvente

De unde pot obține We Charge?

We Charge este integrat în aplicația We Connect ID., care va fi disponibil în magazinele App Store (Google Play Store sau Apple App Store) din 2020, odată cu lansarea pe piață a Volkswagen ID.3. Pentru a utiliza We Charge aveți nevoie de un Volkswagen ID, gratuit, pe care îl puteți crea în cadrul procesului de înregistrare în aplicație. De asemenea, trebuie să fiți de acord cu Condițiile Contractuale Generale și cu directivele privind protecția datelor de la We Connect precum și de la Volkswagen Group Charging GmbH. Pentru a putea încărca ulterior cu We Charge la stațiile publice de încărcare, trebuie să optați pentru un tarif de încărcare și să vă activați cardul de încărcare We Charge în aplicație. Acestea sunt primite în cadrul procesului de livrare cu ID.3 sau pot fi pur și simplu comandate prin intermediul aplicației și livrate la domiciliu. Contactați partenerul de service preferat în acest sens.

De ce am nevoie pentru a folosi We Charge?

Pentru a utiliza We Charge, aveți nevoie de:

  •  aplicația We Connect ID.
  •  cardul de încărcare We Charge cu un tarif de încărcare valabil 
  •  un cont Volkswagen ID gratuit.  
Unde pot încărca cu We Charge?

Cu We Charge, puteți încărca la peste 200.000 de puncte publice de încărcare din Europa. We Charge negociază cu furnizorii infrastructurii de încărcare, pentru a vă oferi cel mai bun preț posibil. Clienții We Charge primesc acces avantajos la rețeaua de încărcare rapidă IONITY, care este construită pe autostrăzile europene și permite călătorii relaxate pe distanțe lungi datorită timpilor foarte scurți de încărcare.

Cât costă încărcarea în deplasare și cum plătesc pentru procesele mele de încărcare cu We Charge?

Primiți costurile pentru încărcare înainte de fiecare proces de încărcare. Dacă utilizați We Charge, primiți lunar de la noi o factură pentru procesele dvs. de încărcare. Acestea vor fi debitate utilizând metoda dvs. de plată preferată. Prețurile exacte depind de negocierile noastre cu operatorii stațiilor de încărcare. Scopul este de a negocia cele mai bune condiții posibile pentru clienții noștri. 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen