Meniu
Inchidere meniu

Actualizare soft ID 2.4

Află mai multe despre înlocuirea bateriei de 12 volți și actualizarea de soft ID 2.4.

 

Află mai multe despre înlocuirea bateriei de 12 volți și actualizarea de soft ID 2.4.

Noua baterie de 12 volți și actualizarea de soft 2.4 pentru automobilul tău ID. sunt acum disponibile.

Păstrează la zi actualizările de soft ale modelului tău ID. și bucură-te de avantajele unei noi baterii de 12 volți, efectuând chiar acum o programare la un partener de service autorizat Volkswagen.

Vino cu automobilul tău ID. la service pentru a te bucura de actualizarea de soft ID. 2.4 și de o nouă baterie de 12 volți.

Ce lucrări se efectuează în service?

 

Vom monta pe automobilul tău ID. o baterie nouă de 12 volți, optimizată. Această nouă baterie este mai robustă și are o durată de viață mai lungă, datorită unei rezistențe interne mai scăzute și a unui comportament optimizat al electrolitului.

În ce constă actualizarea de soft ID. 2.4?

Management termic optimizat

Noua variantă de soft ID. 2.4 beneficiază de un management termic optimizat, ce duce la un consum secundar redus de energie la temperaturi scăzute, rezultând o creștere a autonomiei.

Performanță optimizată a camerei frontale și a celei pentru mers înapoi.

Varianta de soft ID. 2.4 îmbunătățește performanțele funcției de vedere ambientală în prezența unor structuri complexe (plante, iarbă etc.).  

De ce sunt actualizările de soft așa importante?

 

Actualizările de soft sunt importante în păstrarea la zi a modelului tău ID. cu ultimele evoluții digitale de la Volkswagen. Astfel te bucuri de optimizări, îmbunătățiri ale funcțiilor și aplicațiilor, precum și de unele aplicații noi.

Înainte de update

Te rugăm să instalezi versiunea de soft ID. 2.3 Over-the-Air înainte de vizita în service, întrucât actualizările de soft depind de versiunile instalate anterior.

Revenirea la o versiune anterioară de soft nu este posibilă.

Află mai multe informații despre actualizările de soft.

We Connect

 

Toate modelele ID. pot efectua actualizări Over-the-Air. Pentru aceasta este nevoie de un contract activ We Connect Start.

Înregistrare We Connect Start

Procesul de actualizare

Partenerul tău Volkswagen îți va explica întregul proces de actualizare cu ocazia vizitei în service.

Mai multe informații

Dacă ai contactat deja un partener autorizat Volkswagen, atunci nu trebuie să iei nicio măsură suplimentară. Dacă nu ai efectuat deja o programare pentru actualizare, găsești următorii pași aici:

1. Efectuează o programare la un partener de service autorizat Volkswagen. Selectează partenerul Volkswagen preferat și contactează-l. În acest fel poți discuta și despre preferințe suplimentare, cum ar fi un automobil la schimb pe durata efectuării update-ului.

Caută un partener de service Volkswagen

2. Vino la service cu modelul tău ID. la ora stabilită. Dacă ai optat pentru autovehicul la schimb, îl vei putea prelua acum.

3. De îndată ce automobilul tău este gata, partenerul Volkswagen te va informa după cum ați stabilit. Vei primi automobilul tău ID. actualizat. Dacă ai optat pentru autovehicul la schimb pe timpul actualizării, acum îl vei putea returna.

Întrebări și răspunsuri

Cât durează actualizarea de soft a modelului meu ID.?

Actualizarea de soft va dura o zi lucrătoare.

Pot efectua singur actualizarea de soft de acasă?

Actualizarea de soft este complexă și se efectuează în paralel cu schimbarea bateriei de 12 volți, drept pentru care nu se poate realiza decât în service.

Există posibilitatea de a efectua actualizarea de soft fără contact în contextul COVID-19?

Predarea automobilului se poate realiza fără contact la partenerii noștri Volkswagen în contextul COVID-19. 

Îmi voi putea păstra mobilitatea în timpul actualizării de soft?

Da, partenerul Volkswagen îți va asigura mobilitatea gratuit pe parcursul actualizării de soft. Unii parteneri oferă serviciul de "actualizare peste noapte" a versiunii de soft. Poți obține mai multe informații de la partenerul de service Volkswagen.

Ce caracteristici vor fi disponibile odată cu actualizarea de soft?

Vei găsi mai multe informații în secțiunea "Ce conține actualizarea de soft ID. 2.4?"

Vor mai exista în viitor actualizări de soft Over-the-Air (online)?

Scopul nostru este să oferim actualizări de soft Over-the-Air oricând este posibil. Vei fi informat în timp util dacă este necesară o vizită în service.

De ce este necesar să mențin modelul meu ID. actualizat la zi?

Volkswagen recomandă efectuarea promptă și regulată a actualizărilor de soft. Beneficiezi de funcții suplimentare și îmbunătățite. Poți efectua actualizările viitoare numai dacă ai instalată ultima versiune de soft disponibilă.

Actualizarea este gratuită?

Da, actualizarea este gratuită.

Am deja instalată versiunea de soft ID. 2.3, mai trebuie să instalez și versiunea de soft ID. 2.4?

Versiunea de soft ID. 2.4 conține funcții suplimentare, așa că recomandăm actualizarea la această versiune cât mai curând.

Voi avea vreo dovadă că am efectuat actualizarea?

Actualizarea de soft este înregistrată în sistem de către partenerul tău Volkswagen și se va regăsi în planul de service digital.  

Cum pot afla dacă automobilul meu are deja instalată versiunea de soft ID. 2.3?

Te rugăm să selectezi Setup => system information în sistemul Infotainment. Dacă ai deja instalată versiunea de soft ID. 2.3, va fi afișat "ID. software 2.3" împreună cu "Software No. 0910"

Ce versiune de soft va fi afișată în meniul de informații de sistem al automobilului meu ID. după efectuarea actualizării 2.4?

După instalarea cu succes a update-ului de soft ID. 2.4, automobilul tău va afișa următoarele informații:

- ID. Software: 2.3.0

- Software: 0912

Codul 0912 indică faptul că pe automobil este instalată versiunea de soft ID. 2.4. Pentru update-urile de soft viitoare, codul afișat în meniul de informații de sistem ar trebui să corespundă versiunii instalate.

Modelul meu ID. are doar versiunea de soft ID.2.1, pot efectua actualizarea la versiunea de soft ID. 2.4?

Da, modelul tău ID. va fi actualizat la versiunea de soft ID. 2.4 chiar dacă versiunea anterioară era 2.1. În plus vei primi și o baterie nouă.

Voi pierde garanția acordată de producător dacă nu efectuez actualizarea?

Nu, garanția acordată de producător nu se pierde dacă nu efectuezi actualizarea.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen