Noul up! Mereu în centrul atenţiei!

O personalitate puternică. La fel ca a dumneavoastră.

Noul Up! se adaptează stilului dumneavoastră personal, aducând acum şi mai multă culoare în cotidianul dumneavoastră, graţie nenumăratelor posibilităţi de personalizare pe care le oferă. De exemplu, puteţi opta pentru diferite culori la plafon şi carcasele oglinzilor exterioare, precum şi la foliile decorative aplicate pe partea laterală a automobilului, dar şi pentru jantele din aliaj uşor. Look-ul individualizat este desăvârşit de luminile de zi cu LED şi luminile de semnalizare din oglinzi, incluse în echiparea standard.

Cu personalitate şi rafinat.

Noul Up! nu arată bine doar la prima privire, ci la toate privirile ulterioare. Alături de nivelul uluitor de ridicat de confort şi spaţiu pentru până la 4 pasageri, acest automobil oferă şi la interior numeroase posibilităţi de personalizare, de la aşa-numitele dashpad-uri (inserţii decorative) şi până la tapiţerii. Iar datorită sistemului opţional de integrare a smartphone-ului şi a volanului multifuncţional îmbrăcat în piele, modelul up! devine un real talent polivalent.

Galerie de imagini

Descoperiţi-l din diferite puncte de vedere.

Descoperiţi-l din diferite puncte de vedere.

Noul Up! cu sistemul de sunet beats. Fiecare călătorie devine un concert Rock'n'Roll.

Sunet la nivel înalt.

O dotare nouă pentru up! este sistemul de sunet beats - conceput special de specialistul audio american BeatsAudio™: Amplificatorul de 300 de waţi, cu 8 canale este echipat cu un procesor digital (DSP). În completarea sistemului de sunet, Volkswagen oferă un pachet special de dotare numit beats, care impresionează cu elemente de design asortate coloristic.

Sistemul de sunet BeatsAudio

Savuraţi sunetele clare.

Amplificatorul de 300 de waţi, cu 8 canale şi procesor digital, precum şi cu şapte difuzoare inclusiv subwoofer, dispuse optim în interior, asigură un sunet limpede precum cristalul.*

 

*) Beats, Beats by Dr. Dre, sigla b şi BeatsAudio sunt mărci înregistrate ale Beats Electronics, LLC.

Plafonul panoramic

Sezonul Open Air poate să înceapă.

Deschideţi plafonul, daţi melodia preferată mai tare şi savuraţi din plin soarele - ce v-aţi putea dori mai mult? Plafonul panoramic vă poate oferi această plăcere.

Jante

Pentru o imagine de ansamblu desăvârşită.

Cu jantele din aliaj de 15 inchi, drumul devine scena dumneavoastră: Centrul colorat şi celelalte elemente marcante îi conferă modelului special un look inconfundabil, care atrage imediat toate privirile.

Oglinzile exterioare

Special şi la exterior.

Noul up! beats şi dumneavoastră veţi atrage imediat atenţia, chiar dacă sistemul de sunet nu este dat la maximum. Oglinzile exterioare vopsite în culoare contrastantă faţă de culoarea exterioară a maşinii accentuează carisma modelului Up! echipat cu pachetul beats.

Interior.

La drum în cea mai bună locaţie.

Highlight-uri precum iluminarea ambientală albă, dashpad-ul "deep dimension" sau tapiţeria "beats" creează în interior o ambianţă marcată de rafinament. Dar şi ambianţa sonoră este garantată: cu funcţia de integrare pentru smartphone, veţi asculta doar melodiile dumneavoastră preferate.

Multimedia

Radio

Cu muzica potrivită, veţi savura şi mai mult fiecare drum cu up!

Vă place muzica pop? Sau poate techno? Sau sunteți fan heavy metal? Bine că up! a fost echipat cu dispozitive de infotainment de ultimă generaţie. Ascultaţi radio, CD-urile preferate sau conectaţi-vă smartphone-ul sau MP3-player-ul prin intermediul conexiunii AUX-IN. Caracteristică fiecărui up!: distracţia la maximum.

 

Sisteme de asistenţă

ParkPilot

La parcare vă ajută auzul.

Un loc strâmt de parcare? Şi nu e nimeni prin apropiere care să vă îndrume? Cu sistemul opţional ParkPilot, puteţi renunţa la ajutorul altora. Poate nu este la fel de şarmant, dar este de încredere. ParkPilot face parte din pachetul opţional drive pack.

Funcţia City de frânare de urgenţă

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

O pereche perfectă: up! şi oraşul. up! este pregătit pentru mediul urban, din toate punctele de vedere. În mod neaşteptat pentru clasa sa, dispune în echiparea standard de funcţia City de frânare de urgenţă. Aceasta poate contribui la reducerea gravităţii urmărilor unui accident..

drive pack

Acceptaţi ajutorul oferit.

De ce să renunţaţi la confortul sistemelor de asistenţă? Pachetul opţional drive pack dispune de numeroase funcţii la care în curând nu veţi mai vrea să renunţaţi. Pentru că ceea ce pot multe maşini mai mari, poate şi micul up!

Eficienţă

Transmisia automatizată secvenţială ASG cu 5 trepte

Delegaţi pur şi simplu sarcina schimbării treptelor.

Înfruntaţi în deplină relaxare traficul aglomerat din oraş: cu transmisia automatizată secvenţială ASG* cu 5 trepte. Puteţi alege dacă doriţi să schimbaţi dumneavoastră treptele sau poate doriţi să lăsaţi această operaţiune în sarcina sistemului ASG.

Motorizare

Economisiţi benzină cu uşurinţă.

Consumul redus îşi dă întâlnire cu tehnologia extraordinară: up! este uşor şi economic. Motoarele sale îndeplinesc cele mai diferite cerinţe şi preferinţe.

Variante de personalizare

Interior

În up! este cel mai bine!

Cand urci în up! te simţi de parcă ai ajuns acasă, pentru că numeroasele posibilităţi de personalizare permit să-l faci să arate exact aşa cum ţi-ai dorit. Decor dashpad, tapiţerie sau iluminare ambientală: tu decizi ce iţi place pentru a te simţi bine în maşină.

Jante

Totul se învârte în jurul dumneavoastră.

Aveţi propriul dumneavoastră stil, iar up! are jantele potrivite din aliaj uşor. Alegeţi din mai multe modele: de la cele elegante şi clasice, la cele dinamice şi sportive

Pachete unice

Stil până în cel mai mic detaliu.

Deveniţi designer şi configuraţi automobilul dumneavoastră up! după propriile gusturi. Alegeţi dintre trei pachete design pack, pachetul roof pack black şi două color pack.

 

Confort

Versiunea cu patru uşi

Oferiţi-le pasagerilor dumneavoastră şi mai mult confort.

up! este disponibil opţional şi în varianta cu patru uşi. Astfel, cei care vă însoţesc pot urca mai uşor în maşină şi pot vedea mai multe. Pentru că linia gemurilor este mai joasă la versiunea cu două uşi, iar scaunele din spate sunt uşor ridicate.

Trapa panoramică rabatabilă şi glisantă

Sezonul Open Air poate să înceapă.

Deschideţi plafonul, daţi melodia preferată mai tare şi savuraţi din plin soarele - ce v-aţi putea dori mai mult? up! cu trapă panoramică opţională vă poate îndeplini această dorinţă.

Luminile de zi cu LED

O dotare specială cu stil.

up! nu arată bine doar de aproape - ci este atractiv şi de departe. Graţie luminilor sale de zi cu LED, incluse în echiparea standard, cu siguranţă că nu veţi fi trecut cu vederea

Volanul multifuncţional

Totul la îndemână.

Volanul multifuncţional, oferit opţional, nu vă permite să controlaţi doar maşina, ci şi sistemul radio, Media Player-ul sau telefonul. Astfel vă puteţi menţine în permanenţă mâinile pe volan, având mereu maşina sub control.

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă