Avantajele sunt toate la îndemână.

Volkswagen Media Control.

Nu doar cei din faţă trebuie să aibă putere de decizie: cu Volkswagen Media Control şi după preferinţe, puteţi să controlaţi sistemul multimedia al modelului Touran de oriunde din maşină. Cu aplicaţia1 pentru tablete puteţi selecta confortabil programul muzical şi puteţi, de asemenea, accesa funcţiile sistemelor opţionale de navigaţie Discover Media şi Discover Pro. De exemplu, destinaţiile din agenda tabletei pot fi transferate în sistemul de navigaţie, iar căutarea cu Google® a rutelor şi a destinaţiilor interesante devine şi mai facilă. Tableta poate fi încărcată prin interfeţele USB din faţa şi din spatele consolei centrale, care permit şi transferul de date. Confort adiţional vă este oferit opţional de suporturile pentru tabletă oferite în gama de Accesorii Originale Volkswagen.

Această aplicație Volkswagen impune o conexiune de date dedicată autovehiculului. Pentru ca aplicația să poată fi afişată, sistemul multimedia și smartphone-ul trebuie să îndeplinească anumite cerințe tehnice. Pentru întrebări, vă rugăm să vă adresați distribuitorului dumneavoastră Volkswagen sau să consultați informaţiile oferite la www.volkswagen.com/car-net.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Touran.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen