Sorgen Sie für ein individuelles Reiseklima.

Sistemul de climatizare Air Care Climatronic.

La bordul modelului Touran, nu intră orice. În niciun caz nu intră polenul, sporii, negrul de fum, praful fin și nici alergenii. Sănătatea ocupă primul loc aici, căci filtrul are grijă ca la interior aerul să fie mai curat decât la exterior.

Și temperatura este mereu optimă, pentru fiecare, căci cu sistemul opţional Air Care Climatronic (dotare standard pentru Highline), șoferul, pasagerul din faţă și pasagerii din spate își pot fiecare seta temperatura preferată.

Cele trei profiluri de climatizare, Strong, Medium și Gentle permit ajustarea individualizată a temperaturii de la interior, precum și setarea intensității fluxului de aer. Astfel, de exemplu, dacă la bord călătoresc copii mici, setarea Gentle poate contribui la eliminarea curentului de aer.

Air Care Climatronic este un sistem inteligent, deoarece senzorii săi îi permit să prevină aburirea geamurilor și să țină cont și de bătaia soarelui la ajustarea temperaturii. De asemenea, sistemul va reduce zgomotul ventilației când mașina se deplasează cu viteză mai redusă. Iar pe timp de iarnă, funcția de degivrare înlocuiește racleta de gheață.

Utilizarea serviciilor de streaming impune disponibilitatea unui pachet propriu de date al clientului (pachet de date prin intermediul unui eSIM sau prin Tethering WiFi), precum și un cont activ la respectivul serviciu de streaming.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

Touran.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen