Dă viață unghiului mort.

"Side Assist" cu asistentul pentru ieşirea din parcare.

Singur sau cu toată familia: Side Assist, asistentul opţional pentru menţinerea benzii de rulare, vă ajută, în limitele capacităţii sistemului, la schimbarea benzii de rulare pe şoselele cu mai multe benzi. Sistemul se activează de la o viteză de deplasare de 30 km/h şi monitorizează traficul din spate cu ajutorul unor senzori radar. Dacă, atunci când se intenţionează schimbarea benzii, în zona care nu este vizibilă pentru şofer se deplasează un vehicul detectat de sistemul radar, sau, dacă din spate se apropie rapid un vehicul, atunci sistemul avertizează optic şoferul cu ajutorul unui indicator din oglinda exterioară. Senzorii îndeplinesc însă și un alt rol util pentru asistentul pentru ieşirea de pe locurile de parcare. Când doriţi să ieşiţi cu spatele de pe un loc de parcare ce nu vă oferă o bună vizibilitate, sistemul poate identifica vehiculele care se apropie pe o anumită rază şi vă poate avertiza cu un semnal sonor. În cazuri urgente, sistemul poate chiar frâna, în cadrul anumitor limite și condiții, contribuind astfel, în mod ideal, la evitarea unei coliziuni sau la reducerea gravităţii unui impact.

Disponibil exclusiv pentru smartphone-urile Samsung compatibile cu standardul GSMA. Exclusiv în combinaţie cu sistemul opţional de navigaţie "Discover Pro", cu sistemul opţional de acces şi pornire fără cheie "Keyless Access”.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Touran.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen