Pentru un plus de sportivitate: pachetul opţional R-Line Exterior.

Pachetul R-Line „Exterior“.

Dacă vă doriți un look deosebit de dinamic, pachetul R-Line Exterior este perfect pentru dumneavoastră, oferindu-vă elemente ale pachetului R-Line Exterior și Interior, fără a include și elementele R-Line pentru interiorul mașinii. Jantele din aliaj ușor1 "Salvador" de 17 inchi și "Marseille" de 18 inchi pot fi comandate opţional.

Automobilele noastre sunt dotate, în echiparea standard, cu anvelope de vară.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Touran.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen