Sportivitate dinamică pentru automobilul de familie.

Pachetul R-Line "Exterior și Interior".

Mașinile de familie nu pot avea un design sportiv? Touran poate, cu pachetul R-Line Exterior și Interior, ce oferă bare de protecţie specifice finisate în culoarea caroseriei şi bandou cromat în partea din spate. În bara de protecţie din față sunt integrate prize de aer negru gloss, ce iau forma literei C. Negre gloss sunt și evazările pasajelor roților și difuzorul, cu care contrastează dinamic terminațiile cromate ale sistemului de evacuare (începând de la 110 kW). Pe plafon sclipesc barele argintii eloxate, iar pe lateral și pe portierele frontale sunt aplicate embleme R-Line. Jantele din aliaj ușor "Salvador" de 17 inchi1 și "Marseille" de 18 inchi desăvârşesc imaginea sportivă de ansamblu. Dar și la interior impresionează detalii sportive: de exemplu, pragurile din aluminiu cu emblema R-Line și pedalierul și suportul pentru picior ce sunt acoperite cu oţel inoxidabil. Volanul sport multifuncțional acoperit cu piele ecologică și decor din aluminiu, emblema R-Line și cusăturile decorative Crystal Grey contribuie la accentuarea senzaților sportive. Emblema R-Line va fi afișată și de ecranul de start al sistemului de radio-navigație. Scaunele Top-Confort sunt acoperite cu tapiţerie textilă Race, Magnetit Grey. Secţiunile interioare laterale sunt îmbrăcate cu microfibră San Remo, nuanţa Anthracit, iar cusăturile decorative au nuanţa Crystal Grey. Opţional puteți comanda și tapiţeria neagră din piele ecologică Vienna. Privind în sus, veți remarca plafonul interior negru, asortat cu inserţii decorative Black Lead Grey de la panoul instrumente și panourile uşilor.

Automobilele noastre sunt dotate în echiparea standard cu anvelope de vară.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Touran.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen