Panorame impresionante.

Trapa panoramică rabatabilă şi glisantă

Trapa panoramică opţională, cu funcţii de glisare şi rabatare, inundă interiorul într-o lumină plăcută şi îi încântă chiar şi pe cei mai mici pasageri, oferind o panoramă deosebit de generoasă. Pentru mai mult aer proaspăt, plafonul cu suprafaţa impresionantă de aproape 1,4 m² poate fi acționat cu uşurinţă, inclusiv în timpul deplasării, prin utilizarea unui buton. Puteţi opta pentru rabatarea secţiunii din faţă a plafonului sau pentru glisarea acesteia peste secţiunea din spate.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Touran.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen