Profitaţi de puterea mare şi consumul redus.

Motoare.

Au nevoie de puţin, oferind în schimb mult: toate motoarele îndeplinesc cerinţele normei de poluare Euro 6, fiind bine echipate pentru viitor. Atât motoarele pe benzină TSI, cât şi cele diesel TDI: propulsoarele eficiente şi puternice încântă pe toate planurile.

Motoarele TDI de la Volkswagen sunt motoare diesel cu supraalimentare turbo şi cu injecţie directă de combustibil, fiind caracterizate prin niveluri ridicate de eficienţă, putere şi cuplu. De asemenea, nivelul zgomotului lor este redus, iar cuplul ridicat permite şi condusul în manieră sportivă.

Motoarele TSI pe benzină reprezintă îmbinarea perfectă între putere şi consum redus. Încă de la turaţii reduse, beneficiaţi de cuplul maxim. Aceste motoare permit, de asemenea, dezvoltarea foarte uniformă a puterii, datorită combinaţiei optime de cilindree redusă, supraalimentare turbo şi injecţie directă.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Touran.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen