La fel de flexibil ca dumneavoastră: interiorul modelului Touran.

Interiorul

La bordul automobilului dumneavoastră Touran este loc pentru toți și toate, deoarece modelul se remarcă prin designul interior inteligent și dimensiuni generoase. Cele trei scaune individuale de pe rândul doi de locuri plus două scaune individuale pe rândul trei opţional, prietenii și familia vor avea toți loc în condiții confortabile.

Tunelul central aplatizat asigură trecerea facilă la al doilea rând de scaune, precum şi o poziţie confortabilă a picioarelor chiar şi pe locul din mijloc, iar al treilea rând de scaune este accesibil cât ai clipi, grație funcţiei Easy Entry. Iar când spaţiul acesta nu este necesar pasagerilor, toate scaunele din spate pot fi rabatate, pentru a crea o suprafaţă plană de încărcare.

Consola centrală multifuncţională este deosebit de practică şi face parte din echiparea standard a modelului Touran. Alături de cotiera centrală, aceasta oferă şi suficient spaţiu pentru băuturi, telefoane mobile şi tot ceea ce doriţi să aveţi la îndemână.

Şi la conceperea bordului am avut grijă să asigurăm un nivel cât mai ridicat de confort. Elementele de comandă, precum cele pentru sistemele multimedia opționale și sistemul de climatizare, sunt toate orientate spre șofer, pentru o utilizare cât mai confortabilă și facilă.

Cu podeaua variabilă a portbagajului, o dotare standard începând cu linia de echipare Comfortline, sunteţi pregătire pentru toate situaţiile. Aceasta este deosebit de utilă la încărcarea obiectelor grele: puteţi ridica podeaua până la nivelul pragului portbagajului, pentru a putea împinge sau trage încărcătura în şi din portbagaj.

Şi mai multe posibilităţi de transport pentru bagaje vă sunt oferite de pachetul de management al bagajelor. Sistemul de şine integrate în capitonajele laterale permite utilizarea personalizată a portbagajului, în combinaţie şi cu plasa elastică cu prindere laterală cu scai, care poate fi utilizată ca un buzunar pentru portbagaj.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Touran.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen