Lumini fiabile în întuneric.

LED-uri în față și în spate.

Lumina LED-urilor este mai plăcută pentru ochi decât cea a becurilor clasice, ceea ce înseamnă că veți putea conduce mai relaxat pe timp de noapte. Totodată, LED-urile au o durată mai mare de viață. De asemenea, farurile opţionale cu LED au un design încântător, dar nu şi orbitor, deoarece funcţia opţională Dynamic Light Assist are grijă să nu îi deranjați pe ceilalți participanți la trafic.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Touran.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen