Nu aveţi nicio mână liberă? Cu Easy Open nu e nicio problemă!

"Easy Open".

Touran vă deschide opţiuni inedite. Funcţia practică Easy Open vă permite să deschideţi hayoul fără să fiţi nevoit să puneţi jos ceea ce aveţi în mână.

Sistemul disponibil opţional începând cu linia de echipare Comfortline identifică cheia din buzunarul dumneavoastră, imediat ce vă apropiaţi de Touran. Mişcând uşor piciorul sub bara de protecţie din spate, determinaţi deblocarea hayonului. Acesta se va deschide apoi complet, pentru a vă permite să aşezaţi lucruile în portbagaj.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Touran.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen