Trebuie doar să spuneți ce vă doriți.

Comandă vocală.

În echiparea standard, modelul dispune de sistemul radio Composition Colour. Acesta vă oferă: touchscreen color, o unitate CD, opt difuzoare şi un dublu tuner cu Phase-Diversity pentru recepţia radio optimă. Puteţi opta, de asemenea, pentru sistemul radio Composition Media, care convinge cu touchscreen-ul color de 16,5 cm, inclusiv senzori de proximitate pentru o operare extrem de facilă. Sistemul include și conexiune Bluetooth pentru telefonul dumneavoastră mobil. Adiţional, reglajul a 5 parametri ai sunetului vă permite să adaptaţi coloritul sunetului muzicii în manieră deosebit de individualizată, în funcţie de preferinţele dumneavoastră personale. Astfel, muzica dumneavoastră preferată va suna şi mai bine! Pentru Touran puteţi alege dintre două sisteme opţionale de navigaţie: sistemul de navigaţie Discover Media vă oferă un touchscreen color cu o diagonală de 16,5 cm, o mufă USB (şi pentru iPod/iPhone) şi o intrare AUX-IN (precum şi 2 slot-uri pentru card-uri SD). Interfaţa Bluetooth integrată vă permite să purtaţi cu ușurință convorbiri telefonice la drum, dar şi, de exemplu, redarea muzicii salvate pe telefoanele compatibile. Unitatea CD se află în propriul spaţiu de depozitare media din torpedou şi redă şi muzică din formatele MP3, AAC sau WMA. Cu posibilităţile de redare 2D şi 2,5D, hărţile sunt clar afișate, iar, la cerere, vă sunt indicate și diferite destinaţii, precum atracţii turistice, magazine sau restaurante. Sistemul de navigaţie Discover Pro impresionează cu unitatea DVD care, în timpul pauzelor, vă permite chiar să redaţi filme pe touchscreen-ul de 20,3 cm. Pentru date aveţi la dispoziţie un SSD robust de 32 GB. Cu Discover Pro, destinaţiile pot fi selectate şi prin comandă vocală, ceea ce sporeşte şi mai mult confortul.

Pentru a utiliza serviciile We Connect, clientul are nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID şi trebuie să se autentifice în We Connect cu numele său de utilizator şi cu parola aferentă. De asemenea, trebuie încheiat on-line un contract separat cu Volkswagen AG pentru We Connect, respectiv We Connect Plus. Pentru We Connect Plus, clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea maşinii pentru a înregistra automobilul. Astfel va putea utiliza serviciile pe întreaga perioadă gratuită agreată.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

Touran.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen