Nu e cazul să ridicaţi tonul.

Amplificatorul electronic de voce

Cei care stau în spate de mult ori nu pot auzi ce spune şoferul. Pentru a nu fi nevoit să ţipaţi pentru a acoperi zgomotele de rulare, muzica de la radio sau gălăgia de afară, vă vine în ajutor amplificatorul electronic de voce. În combinaţie cu sistemul radio Composition Media sau cu sistemul de radio-navigaţie Discover Media, această funcţie vă amplifică vocea şi o redă prin difuzoarele din spate. În acest sens este folosit microfonul sistemului hands free, când doriţi să vă adresaţi pasagerilor dumneavoastră, de exemplu, pentru a anunţa o pauză.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Touran.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen