Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

ACC & "Front Assist".

În trafic puteţi rămâne în general relaxat, dacă păstraţi suficientă distanţă faţă de maşina din faţă. În acest sens vă susţine funcţia de reglare automată a distanţei ACC, ce este oferită ca dotare standard.

ACC măsoară distanţa şi viteza faţă de autovehiculele care se deplasează în faţă. Pentru aceasta, un senzor monitorizează zona din faţa maşinii. În ambuteiaje şi în coloanele de maşini, sistemul, în combinaţie cu transmisia opţională cu două ambreiaje DSG, frânează maşina chiar şi până la oprire. Iar dacă staționarea nu depăşeşte o anumită durată, sistemul poate chiar să pornească din nou maşina de pe loc. La viteze de deplasare de până la 210 km/h, sistemul poate menţine automat distanţa faţă de autovehiculul din faţă, în funcţie de anumite limite ale capacităţii tehnice de funcţionare a sistemului.

Uneori se ivesc situaţii neprevăzute, care vă obligă să frânaţi rapid şi puternic. În astfel de cazuri, sistemul de monitorizare a vecinătăţii Front Assist cu funcţie de frânare de urgenţă City vă poate veni în ajutor. Dacă sistemul recunoaşte o situaţie cu risc de coliziune frontală, Front Assist avertizează şoferul, atât sonor cât şi vizual şi pregăteşte o eventuală frânare de urgenţă. Dacă situaţia riscantă nu este înlăturată, sistemul iniţiază frânarea, ceea ce poate reduce viteza la care are loc impactul. Şi în timpul frânării, Front Assist ajută şoferul şi asigură utilizarea forţei maxime de frânare, dacă este cazul.

Funcţia City de frânare de urgenţă este o extensie a sistemului Front Assist și, la viteze între 5 şi 30 km/h, funcţia poate reacţiona printr-o frânare de urgenţă, în ultimul moment dinaintea unui accident la care propria maşină ar putea intra în coliziune cu cea care se deplasează în faţă.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

Touran.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen