Noul Touran O nouă dimensiune, pe măsura oricărei provocări.

Mai multă variabilitate pentru viaţa dumneavoastră de familie.

Touran este un automobil pentru întreaga familie, fiind totodată atrăgător din punct de vedere estetic. Nu doar designul, ci şi geamurile laterale mari vă oferă privelişti grandioase, în toate privinţele. De asemenea, polivalentul automobil poate fi dotat opţional cu o trapă panoramică, uimitor de mare şi cu funcţii de glisare şi rabatare. Alături de vizibilitatea excelentă, vă puteţi bucura de spaţiul generos la picioare. Pentru că în ciuda dimensiunilor exterioare compacte, conceptul inteligent de structurare a spaţiului din Touran vă oferă capacitatea de transformare inclusă în dotarea standard, astfel încât puteţi face cu uşurinţă loc pentru ceea ce tocmai este trecut în agenda familiei dumneavoastră.

Galerie de imagini

Descoperiţi-l din toate punctele de vedere.

Descoperiţi-l din toate punctele de vedere.

Multimedia

Telefonie

Legătura perfectă între punctul de plecare şi destinaţie.

Utilizarea facilă a telefonului în timpul călătoriilor cu Touran este asigurată de pregătirile opţionale pentru telefonul mobil.

 

Volkswagen Media Control

Avantajele sunt evidente.

Cu "Volkswagen Media Control" şi după preferinţe, puteţi să controlaţi sistemul de infotainment al modelului Touran de oriunde din maşină.

App-Connect

Maşina dumneavoastră devine un smartphone pe roţi.

Car-Net: servicii noi şi practice, plus aplicaţii utile. Automobilul dumneavoastră Touran este optim interconectat, graţie serviciilor individualizate de navigaţie sau a interconectării smartphone-ului dumneavoastră cu maşina.

Radio şi navigaţie

Dumneavoastră vă alegeţi copilotul.

Dumneavoastră decideţi ce copilot să vă însoţească la drum. Puteţi alege dintre două sisteme radio cu un număr corespunzător de difuzoare, cu tehnologie cu operare facilă şi multe opţiuni de interconectare. Sau puteţi opta pentru unul dintre cele două sisteme de navigaţie.

Sisteme de asistenţă

ACC & Front Assist

Conduceţi in condiţii mult mai confortabile.

La distanţa potrivită, viaţa este mai relaxată. Pentru a reuşi aceasta şi în traficul aglomerat, vă este de folos asistentul opţional de reglare automată a distanței ACC, care vă ajută să menţineţi distanţa dorită faţă de vehiculele care se deplasează în faţă.

"Side Assist"

Vă păzeşte spatele.

Fie singur sau cu toată familia: "Side Assist", asistentul opţional pentru menţinerea benzii de rulare, vă ajută, în limitele capacităţii sistemului, la schimbarea benzii de rulare pe şoselele cu mai multe benzi.

"Trailer Assist"

Selectaţi direcţia şi lăsaţi-vă condus.

Cu remorcă, manevrarea maşinii se poate transforma rapid într-un test al răbdării. Cu sistemul opţional "Trailer Assist", puteţi să vă uşuraţi mult aceste manevre.

 

 

Sistemul de frânare Multi Collision Brake

Mai puţine coliziuni secundare.

Conform studiilor, circa un sfert din accidentele prin coliziune sunt urmate de încă o coliziune, deoarece autovehiculul accidentat din faţă este împins mai departe. Cu sistemul de frânare automată "Multi Collision Brake", pot fi evitate aceste accidentele consecutive.

Eficienţă

TDI

Puternic, dar nepretenţios.

Moderna tehnologie Common-Rail permite un consum redus, în timp ce injecţia directă şi supraalimentarea cu turbină asigură valori execelente ale cuplului.

TSI

Turbo zi de zi.

Propulsoarele cu injecţie directă generează o putere ridicată şi un cuplu impresionant, la turaţie redusă. De asemenea, motoarele TSI oferite pentru Touran sunt deosebit de economice.

BlueMotion Technology

Cine frânează, câştigă.

Dacă optaţi pentru un Volkswagen cu BlueMotion Technology, veţi beneficia de un model cu un consum mai redus, graţie optimizărilor inteligente. Deci, cu siguranţă că veţi bucura să aflaţi că Touran este dotat în echiparea standard cu BlueMotion Technology.

 

Selectarea modului de condus

Cum doriţi dumneavoastră.

Cu sistemul opţional de selectare a modului de condus, puteţi adapta, după propriile dorinţe, propulsia, direcţia, transmisia şi chiar reglajele sistemului de climatizare.

Confort

7 locuri

Loc pentru până la şapte aventurieri.

Luaţi loc, vă rog: cu noul Touran, gaşca poate fi mai mare.

"Pure Air Climatronic"

Aer proaspăt pentru toţi călătorii. 

Sistemul de climatizare "Pure Air Climatronic" (dotare standard pentru Highline; dotare opțională pentru Trendline şi Comfortline) împarte interiorul modelului Touran în trei zone de climatizare, pentru şofer, pasagerul din faţă şi pasagerii din spate, putând satisface astfel dorinţele individuale.

Scaunul ergoActive

Luaţi loc şi relaxaţi-vă.

Cu acest scaun confortabil, călătoriile la drum lung devin o adevărată plăcere.

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă