Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

Touran.

Liniile de echipare

Un automobil pe măsura provocărilor cu care vreți să-l confruntați. Touran.

Toți vor să meargă cu Touran, pentru că oferă spațiu generos și confort și impresionează cu designul să dinamic.

Panorame încântătoare.

Touran impresionează în toate sensurile și direcțiile. De exemplu, cu plafonul panoramic rabatabil şi glisant, beneficiaţi de panorame încântătoare spre exterior, iar la interior, de mângâierea plăcută a razelor de soare şi de aer proaspăt.

Faruri LED

Vizibilitate excelentă, inclusiv pentru traficul din sens opus.

Cu sistemul opţional Dynamic Light Assist, nu îi veți deranja pe ceilalți participanți la trafic, chiar dacă veți conduce permanent cu luminile de drum aprinse.

Detalii

Jante

Şi ochii trebuie răsfăţaţi.

Cu jante din aliaj uşor potrivite, Touran va arăta și mai atractiv. De aceea vă oferim o gamă largă de modele de toate tipurile.

Detalii

Interiorul

Excursii de familie la clasa Business.

Touran este un real talent polivalent, flexibil și de dimensiuni generoase, oferind opţional până la șase locuri pentru pasageri.

Detalii

Trapa panoramică rabatabilă şi glisantă

Scena perfectă pentru natură.

Cu plafonul panoramic rabatabil şi glisant beneficiaţi de panorame încântătoare spre exterior, iar la interior, de mângâierea plăcută a razelor de soare şi de aer proaspăt.

Detalii

Trapa panoramică rabatabilă şi glisantă

Cu plafonul panoramic rabatabil şi glisant beneficiaţi de panorame încântătoare spre exterior, iar la interior, de mângâierea plăcută a razelor de soare şi de aer proaspăt.

Descoperiţi modelul Touran din diferite perspective.

Dotările opţionale Touran R-Line.

Mereu pe fugă? Mereu pe drumuri? Nicio problemă! Cu Touran cu dotări R-Line, abia veți aștepta să urcați iar la volan.

R-Line "Exterior și Interior"

R-Line Exterior și Interior
Mașina de familie cu design de sportivă.

Cu pachetul R-Line Exterior și Interior, Touran devine și mai atractiv. Pe dinafară și pe dinăuntru.

Detalii

 

Pachetul R-Line Exterior

Pachetul R-Line Exterior
Pentru un plus de sportivitate

Pachetul R-Line "Exterior" va atrage nenumărate priviri admirative, oriunde v-ați duce cu Touran, deoarece include dotările R-Line sportive pentru exterior.

Detalii

 

Cu viteză maximă!

Cu Touran, călătoriile vor fi şi mai distractive. Inclusiv pentru pasageri, datorită opţiunilor de conectivitate pentru toate locurile din mașină, precum cele oferite de Volkswagen Media Control sau Car-Net App-Connect.

Car-Net App-Connect
Volkswagen Media Control
Sisteme radio şi de navigaţie
Car-Net App-Connect
Volkswagen Media Control
Sisteme radio şi de navigaţie

Deconectați-vă din când în când.

Opţional, puteţi beneficia acum de accesul facil la aplicaţiile1 utile de pe smartphone-ul dumneavoastră, prin intermediul sistemelor Composition Media, Discover Media sau Discover Pro. Cu App-Connect, anumite aplicaţii2 vor fi redate prin USB pe display-ul sistemului dumneavoastră radio sau de radio-navigaţie, astfel încât funcţiile practice şi cele de divertisment ale smartphone-ului să vă stea la dispoziţie și la bordul modelului Touran.

Dumneavoastră conduceți mașina. Pasagerii se ocupă de muzică.

Volkswagen Media Control le permite și pasagerilor să opereze funcţiile sistemului multimedia, simplu și confortabil, prin intermediul unei tablete.

Schön, wenn man sich den Kopiloten selbst aussuchen darf.

La bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen, dumneavoastră sunteţi persoana care ia deciziile. Pentru aceasta, vă stau la dispoziţie spre alegere două sisteme radio cu difuzoare excelente, cu tehnologie cu operare facilă şi cu multe posibilităţi de conectare a dispozitivelor externe. Sau puteţi opta pentru unul dintre cele două sisteme de navigaţie, care vă îndeplinesc toate dorinţele în domeniul multimedia.

Confortul.

La bordul modelului Touran beneficiați de confort optim. Dotările de bază sunt deja cuprinzătoare, operarea funcţiilor este extrem de facilă şi multe dotări speciale contribuie la asigurarea relaxării dumneavoastră în cotidian.

Easy Open

Nu aveţi nicio mână liberă? Cu Easy Open nu e nicio problemă!

"Sesam, deschide-te!" se numește în zilele noastre Easy Open, căci datorită acestei funcții, nu mai este nevoie să aveți mâinile libere pentru a putea deschide hayonul.

Detalii

Sistemul de climatizare Air Care Climatronic

Sorgen Sie für ein individuelles Reiseklima.

Funcția de curățare a aerului și filtrul anti-alergeni al sistemului opţional Air Care Climatronic cu reglaje pe 3 zone ține afară alergenii, polenul și sporii.

Detalii

7 locuri

Rămâneți flexibil și călătoriți cu pasageri relaxați.

Luaţi loc, vă rog: cu Touran, gaşca poate fi și mai mare. Iar funcţia Easy Entry le asigură accesul facil și celor care stau pe al treilea rând de scaune.

Detalii

Integrierter Kindersitz

So kann Ihr Nachwuchs komfortabel Platz nehmen.

Touran poate fi echipat opţional cu până la două scaune integrate pentru copii. Astfel și cei mici vor beneficia de confort deplin.

Detalii

Funcția de avertizare pentru fixarea centurilor de siguranță

Siguranța este pe primul loc. Inclusiv pe al treilea rând de scaune.

Funcția de avertizare pentru fixarea centurilor de siguranță este o dotarea standard ce vă arată pe ecranul multifuncțional al mașinii dacă cineva nu și-a fixat centura sau dacă a decuplat-o. Inclusiv pentru rândurile doi și trei de locuri. Se va auzi și un avertisment sonor în acest sens.

Sisteme de asistenţă.

Sistemele inteligente de asistenţă oferite pentru Touran contribuie la creşterea confortului în călătorii şi vă pot ajuta să faceţi faţă situaţiilor critice sau chiar să le evitaţi. Şi chiar dacă se va întâmpla doar rar să vă daţi seama direct de intervenţia sistemelor, veţi beneficia totuşi de sentimentul plăcut de a şti că ele există şi vă susţin la nevoie.

Comandă vocală
Side Assist
Asistentul pentru ambuteiaje
Trailer Assist
ACC & "Front Assist"
Comandă vocală
Side Assist
Asistentul pentru ambuteiaje
Trailer Assist
ACC & "Front Assist"

Trebuie doar să le spuneți ce anume vă doriți.

Vorbiți cu sistemul dumneavoastră radio sau de navigaţie: sistemele "Composition Media", "Discover Media" și "Discover Pro" înțeleg ce le spuneți.

Siguranţă şi confort.

Asistentul opţional pentru schimbarea benzii de rulare vă atenţionează, în anumite limite şi condiții, când doriți să vă înscrieți într-o schimbare de bandă și în unghiul mort se apropie alte vehicule detectate. Sistemul acesta vă ajută și la manevrele de ieşire de pe locul de parcare.

Ajutorul în traficul îngreunat.

Touran echipat cu asistentul opţional pentru ambuteiaje Traffic Jam Assist vă ajută în traficul îngreunat, pe autostrăzi și șoselele în stare bună. În condițiile în care țineți mâinile pe volan, mașina accelerează, frânează și direcționează mașina automat în locul dumneavoastră, în anumite limite și condiții.

Tehnologie de ultimă oră pentru remorci.

Progresul are prioritate. Cu o remorcă atașată, manevrarea maşinii se poate transforma rapid într-un test al răbdării. Cu sistemul opţional Trailer Assist, aceste manevre devin mult mai ușoare și mai sigure.

Conduceţi de departe mai confortabil.

Veţi călători mereu relaxat, cu sistemul automat de reglare a distanţei ACC şi sistemul de monitorizare a vecinătăţii „Front Assist“ (inclus în pachet) inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă.

Tehnologie.

Inovaţia înseamnă a gândi mai departe - progres înseamnă a vă acorda posibilitatea de a profita de inovaţii. Economisiţi cu BlueMotion Technology, savuraţi clipele la volan cu sistemele eficiente de propulsie şi beneficiaţi zi de zi de tehnologie de ultimă oră.

Tehnologie.

Motoarele

Inapoi la overview

Profitieren Sie von hoher Durchzugskraft bei niedrigem Verbrauch.

Conduceți mult și des și consumul este important pentru dumneavoastră? Motoarele noastre diesel TDI şi pe benzină TSI oferă eficienţă, putere şi cuplu optim.

Nivel ridicat de siguranţă

Inapoi la overview

Punctaj maxim la testul de siguranță.

Touran este unul dintre cele mai sigure automobile europene testate de Euro NCAP. Dovada: la testele instituției independente Euro NCAP, versiunea cu 5 locuri și cea cu 7 locuri au obținut fiecare punctajul maxim de 4 stele. Protecţia ocupanților și a pietonilor este amplificată de structura caroseriei, precum și de pachetul de centuri, scaune și airbag-uri. De asemenea, Touran oferă o gamă largă de sisteme de asistență a şoferului.

4 stele Euro NCAP: găsiți detalii și la www.euroncap.com

Amplificatorul electronic de voce

Inapoi la overview

Nu e cazul să ridicaţi tonul.

Amplificatorul electronic de voce oferit opţional îi ajută pe cei de pe locurile din spate să audă și înțeleagă mai bine ceea ce spune șoferul.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen