Mereu la înălţime(a optimă).

Suspensia pneumatică

Suspensia pneumatică oferă opţional confort la, efectiv, cel mai înalt nivel. "Comfort", "Normal" sau "Sport": cu noul Touareg, dumneavoastră decideţi cum doriţi să vă configuraţi experienţele de condus. De asemenea, automobilul poate fi ridicat până la o gardă la sol de 300 de milimetri, iar partea posterioară poate fi coborâtă de la nivelul standard, la până la 50 de milimetri, de exemplu pentru facilitarea încărcării şi descărcării.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen