Pentru stabilitate optimă.

Sistemul electromecanic de echilibrare activă

Sistemul electromecanic de echilibrare activă¹  reduce balansul mașinii în viraje, precum și pe drum drept. Deoarece, spre deosebire de sistemele anterioare, funcționează electromecanic și nu hidraulic, sistemul reacționează mult mai fin și se activează deja de la viteze mai mici. Având în vedere și că sistemul calculează de 400 de ori pe secundă poziția nouă a stabilizatoarelor, pot fi crescute semnificativ confortul, precizia direcției, agilitatea și stabilitatea, dar și tracțiunea pe teren denivelat. Cu alte cuvinte: sistemul asigură plăcerea extraordinară a condusului.

Poate fi comandat exclusiv în combinaţie cu suspensia pneumatică şi cu direcţia electromecanică integrală.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen