Pentru stabilitate optimă.

Sistemul electromecanic de echilibrare activă

Sistemul electromecanic de echilibrare activă¹  reduce balansul mașinii în viraje, precum și pe drum drept. Deoarece, spre deosebire de sistemele anterioare, funcționează electromecanic și nu hidraulic, sistemul reacționează mult mai fin și se activează deja de la viteze mai mici. Având în vedere și că sistemul calculează de 400 de ori pe secundă poziția nouă a stabilizatoarelor, pot fi crescute semnificativ confortul, precizia direcției, agilitatea și stabilitatea, dar și tracțiunea pe teren denivelat. Cu alte cuvinte: sistemul asigură plăcerea extraordinară a condusului.

Poate fi comandat exclusiv în combinaţie cu suspensia pneumatică şi cu direcţia electromecanică integrală.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen