Confort ridicat, prin prisma sistemelor avansate de navigaţie.

Sisteme de navigaţie

 Sistemul de navigaţie "Discover Pro" cu Car-Net App-Connect inclus în echiparea standard poate fi operat absolut intuitiv, cu ajutorul touchscreen-ului TFT color acoperit cu sticlă, cu diagonala de 23,4 cm (9,2 inchi) şi cu senzori de proximitate, plus inovatoarea funcţie de control prin intermediul gesturilor. Numeroase puncte din meniu pot fi astfel accesate prin simpla executare a unor gesturi. Sistemul dispune şi de material cartografic pentru Europa preinstalat, de 8 difuzoare, precum şi de recepţie radio FM. Slot-ul pentru carduri SD și interfața USB, plus interfața Bluetooth pentru telefonie desăvârșesc oferta multimedia.

Dispozitivul de navigaţie cel mai avansat şi complex este sistemul opţional "Discover Premium" cu display de 38 cm (14,9 inchi). Ecranul face parte din Innovision Cockpit, fiind integrat într-un panou de sticlă curbat şi orientat spre şofer, care începe de la zona ceasurilor de bord şi se extinde până la consola centrală. Sistemul acesta fără butoane vă permite operarea confortabilă prin comandă vocală, prin gesturi sau prin atingere, la fel ca un smartphone.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen