18 variațiuni pentru relaxare.

Scaunul ergoComfort

Atât la drum lung, cât şi în plimbările scurte, în viraje sau pe autostradă: cu scaunul ergoComfort aveţi mereu poziţia optimă şi vă puteţi relaxa în fiecare clipă. Reglajele în 18 direcţii vă permit să ajustaţi optim scaunul la statura şoferului şi respectiv a pasagerului din faţă. Astfel, alături de reglajele electrice uzuale longitudinale, pe înălțime și ca înclinație, puteți ajusta electric suportul pentru picioare. Totodată, puteți regla pneumatic șezutul și pernele laterale ale spătarului. De asemenea pneumatic, suportul lombar contribuie la relaxarea musculaturii spatelui. Iar deoarece scaunele pot fi încălzite, nu trebuie să renunţaţi la căldură și confort nici măcar pe timp de iarnă.
Iar funcţia opţională de masaj vă oferă 8 programe diferite, configurate pentru relaxare, pentru înviorare sau pentru fortificarea mușchilor spatelui. Mișcări lineare, bătăi revigorante sau masaj în valuri: dumneavoastră alegeți ce anume vă face mai bine. Iar cu ajutorul treptelor adiţionale ale încălzirii, fiecare călătorie se va asemăna unui adevărat tratament ralaxant de spa.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen