18 variațiuni pentru relaxare.

Scaunul ergoComfort

Atât la drum lung, cât şi în plimbările scurte, în viraje sau pe autostradă: cu scaunul ergoComfort aveţi mereu poziţia optimă şi vă puteţi relaxa în fiecare clipă. Reglajele în 18 direcţii vă permit să ajustaţi optim scaunul la statura şoferului şi respectiv a pasagerului din faţă. Astfel, alături de reglajele electrice uzuale longitudinale, pe înălțime și ca înclinație, puteți ajusta electric suportul pentru picioare. Totodată, puteți regla pneumatic șezutul și pernele laterale ale spătarului. De asemenea pneumatic, suportul lombar contribuie la relaxarea musculaturii spatelui. Iar deoarece scaunele pot fi încălzite, nu trebuie să renunţaţi la căldură și confort nici măcar pe timp de iarnă.
Iar funcţia opţională de masaj vă oferă 8 programe diferite, configurate pentru relaxare, pentru înviorare sau pentru fortificarea mușchilor spatelui. Mișcări lineare, bătăi revigorante sau masaj în valuri: dumneavoastră alegeți ce anume vă face mai bine. Iar cu ajutorul treptelor adiţionale ale încălzirii, fiecare călătorie se va asemăna unui adevărat tratament ralaxant de spa.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen