Înfruntaţi relaxat chiar şi terenul dificil.

Pachetul Off-road

Dacă doriţi să cuceriţi şi porţiuni extreme, ar fi bine să vă uitaţi mai îndeaproape la pachetul Off-Road.

Aici este inclusă şi posibilitatea de adaptare a caracteristicilor dinamice, cu ajutorul funcției extinse de selectare a modului de condus.Alături de modurile standard "Normal", "Sport", "Confort", "Eco" "Snow" (zăpadă), "Off-road" şi "Individual", optând pentru acest pachet veţi beneficia şi de modurile"Gravel" (zgură) şi "Sand" (nisip). Reglajele motorului şi ale transmisiei, precum şi răspunsul anumitor sisteme de asistenţă vor fi astfel adaptate situaţiei curente. Tracţiunea integrală 4MOTIONantrenează fiecare roată separat, independent una de cealaltă şi poate asigura avansarea maşinii, chiar şi atunci când nu toate roţile ating solul.

Adiţional, pachetul Off-Road vă oferă modificări care vă ajută să nu renunţaţi nici atunci când daţi de greu. De exemplu, scutul pentru rezervor, scutul pentru baterie şi scutul inferior ranforsat.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen