Pachetul opţional de design "Black Style": accente negre, pentru o personalitate şi mai puternică.

Pachetul "Black Style"

Puteţi acum rafina şi mai mult pachetul Touareg R-Line¹, alegând suplimentar și pachetul opţional de design "Black Style"². Accentele speciale, precum grila radiatorului cu finisaj negru gloss, carcasele negre ale oglinzilor exterioare şi bandourile decorative, negru gloss de la geamuri, atrag atenţia încă din prima clipă.

Disponibil opţional și pentru liniile de echipare "Atmosphere" și "Elegance".

Poate fi comandat exclusiv în combinaţie cu plafonul interior negru Soul și cu farurile IQ. Light – Matrix LED.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen