O personalitate puternică şi dinamică.

Linia de echipare "R-Line"

Touareg "R-Line" vă oferă diferite dotări foarte speciale, care îi accentuează designul exterior sportiv. Cu acestea,cu siguranţă veţi impresiona pe toată lumea, oriunde vă veţi face apariţia.

La exterior atrag atenţia barele de protecţie marcante din faţă, cu designul în forma literei C, specific modelelor R-Line, plus emblema R-Line de pe grila radiatorului. Aplicaţiile de pe uşi au, de asemenea, designul caracteristic gamei R-Line, iar evazările pasajelor roţilor sunt vopsite în culoarea caroseriei. Acestea, alături de difuzorul negru gloss cu terminaţiile cromate ale sistemului de evacuare conferă modelului Touareg R-Line o alură plină de forţă.

Dotările de la interiorul versiunii Touareg R-Line conving de la prima privire şi apoi încă o dată din nou, la prima atingere. De exemplu, volanul multifuncţional cu funcţie de încălzire, îmbrăcat în piele ecologică, ce poartă și emblema R-Line. Sau inserţiile decorative din aluminiu Silver Wave. Designul progresist este accentuat și de pragurile uşilor care au emblema R-Line în faţă şi care sunt iluminate în combinaţie cu pachetul Ambiente. Accente speciale sunt date şi de pedalierul şi suportul pentru picior cu finisaj din oţel inoxidabil.

Vă veţi afla în pole position, indiferent ce loc aţi ocupa în maşină: cu pachetul opţional de piele ecologică "Savona"¹ disponibil pentru Touareg R-Line. În combinaţie cu scaunele ergoComfort din faţă şi cu tapiţeria în două nuanţe, plus accente "Carbon Style" (piele ecologică şpăltuită), pachetul acesta de piele ecologică conferă interiorului un look şi mai dinamic.
Dar și pachetul opţional de piele ecologică "Vienna"² cu tapiţerii R-Line "Soul/Crystal Grey" și scaunele ergoComfort din față se numără printre opțiunile rafinate și confortabile de primă clasă.
Dacă alegeţi acest pachet, interiorul va beneficia de accente speciale, precum emblema R-Line de pe spătarele scaunelor încălzite din faţă şi diferitele cusături decorative Crystal Grey.

În combinaţie cu liniile de echipare "Elegance" și "Atmosphere", este disponibil opţional și pachetul R-Line "Exterieur" ce include dotări specifice gamei R-Line pentru exterior și este astfel opțiunea potrivită pentru toți cei care apreciază un look deosebit de sportiv.

Secţiunile centrale şi secţiunile interioare ale părţilor laterale sunt acoperite cu piele ecologică "Savona"

Secţiunile centrale şi secţiunile interioare ale părţilor laterale ale scaunelor sunt acoperite cu piele ecologică ”Vienna".

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen