Exclusivitate şi rafinament.

Linia de echipare "Elegance"

Exteriorul modelului Touareg Elegance devine şi mai atractiv, datorită jantelor din aliaj de 18 inchi şi a bandourilor cromate de pe grila radiatorului, de la geamurile laterale şi de la praguri. La interior domină nuanţele reci de gri şi albastru şi negrul rafinat, de exemplu, la elementele de decor din aluminiu şi la pachetul de piele ecologică Vienna¹, cu cusături decorative gri deschis. Opţional puteţi să amplificaţi şi mai mult atmosfera premium de la interior, alegând pachetul de piele ecologică Savona², care include scaunul confortabil Confort pentru şofer şi pasagerul din faţă, precum şi inserţiile decorative Silver Birch din lemn preţios.

Secţiunile centrale şi secţiunile interioare ale părţilor laterale ale scaunelor sunt acoperite cu piele ecologică ”Vienna".

Secţiunile centrale şi secţiunile interioare ale părţilor laterale sunt acoperite cu piele ecologică "Savona"

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen