răsfaţă simţurile.

Linia de echipare "Atmosphere"

Touareg "Atmosphere" vă răsfaţă simţurile cu decorul din lemn preţios "Olive" şi cu pachetul din piele ecologică Vienna¹, cu nuanţe calde de maro. Cusăturile decorative bej, pragurile cu aplicaţii de metal pe interior, jantele din aliaj de 18 inchi şi bandourile cromate de la exterior subliniază designul rafinat al maşinii. Opţional puteţi alege inserţiile decorative "Walnut" din lemn preţios special, cu pori deschişi, precum şi pachetul din piele ecologică "Savona"², care este disponibil în două variante cu două nuanţe şi cu scaunele excelente ergoComfort.

 

Secţiunile centrale şi secţiunile interioare ale părţilor laterale ale scaunelor sunt acoperite cu piele ecologică ”Vienna".

Secţiunile centrale şi secţiunile interioare ale părţilor laterale sunt acoperite cu piele ecologică "Savona"

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen