Cufundaţi interiorul în culoarea dumneavoastră preferată!

Iluminarea ambientală

Iluminarea ambientală cu lumină albă indirectă creează o atmosferă plăcută la bordul modelului Touareg. Opţional, iluminarea ambientală este disponibilă cu mai multe culori. Dacă optaţi pentru această dotare, atunci puteţi selecta din 30 de culori diferite, în funcţie de starea dumneavoastră de spirit şi de preferinţele pasagerilor. Ce ziceţi de verde închis sau de un albastru elegant? Sau poate mai bine un roşu puternic? Aceste culori vor ilumina bordul, consola centrală şi portierele. La fel, şi lumina indirectă vă avea aceeaşi culoare. Şi mai impresionant: culoarea va fi preluată şi de afişajul digital, dacă aţi optat pentru Innovision Cockpit.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen