Vă arată ce se ascunde în întuneric.

Funcţia de asistenţă pentru vizibilitatea nocturnă

Funcţia opţională de asistenţă pentru vizibilitate nocturnă pare desprinsă din filmele hollywoodiene. Diferența e că nu vă face viaţa mai aventuroasă, ci mai relaxată. Pentru aceasta, sistemul face uz de o cameră video cu infraroşu care priveşte înainte, pe o distanţă de 130 de metri şi reacţionează la căldura emanată de corpuri.1 Puteţi vedea imaginea astfel creată, pe panoul planşei de instrumente sau pe afişajul opţional Digital Cockpit. Dacă situaţia este critică, sistemul vă va avertiza.1  Astfel, dispuneţi de o sursă adiţională care vă ajută să recunoaşteţi mai uşor o persoană sau, de exemplu, o căprioară pe carosabil. Este cu atât mai util, când vizibilitatea este redusă de ceaţă sau ploaie, iar datorită acestui sistem, puteţi reacţiona din timp în cazul unui pericol.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen